background img
banner
banner

Άλλαξαν τα παγκάκια απέναντι από το Κοιμητήριο

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ – ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Σε αποκατάσταση των έξι παγκακίων που βρίσκονται απέναντι από την είσοδο του δημοτικού κοιμητηρίου, προχώρησε η Κοινότητα Αιγίου. Τα παγκάκια, που προσφέρονται για ξεκούραση στους περαστικούς και τους επισκέπτες του κοιμητηρίου, βρίσκονταν για πολλά χρόνια σε πολύ κακή κατάσταση.

Όπως φαίνεται και στις φωτο, τα νέα παγκάκια είναι από ανθεκτικό υλικό ώστε να μην ξαναπαρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα. ΄΄Τα έξι παγκάκια ήταν κατεστραμμένα για πολύ καιρό. Προχωρήσαμε λοιπόν στην τοποθέτηση νέων με σιδηροκατασκευές που θα κρατήσουν πολλά χρόνια΄΄, επισήμανε στο protionline.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης.

Η επόμενη παρέμβαση της Κοινότητας Αιγίου θα είναι η τσιμεντόστρωση του δρόμου που ενώνει τον οικισμό της Μυρτιάς, ξεκινά από την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας και οδηγεί στα σκαλοπάτια στον κυκλικό κόμβο. Σύμφωνα με τον κ. Γκιώνη, ΄΄οι κάτοικοι της Μυρτιάς θα μπορούν να χρησιμοποιούν το δρομάκι αυτό, που μέχρι τώρα είναι χωμάτινο, και να βγαίνουν στον δρόμο, στη στάση για να παίρνουν το λεωφορείο΄΄.
Παρεμβάσεις ετοιμάζει η Κοινότητα Αιγίου και στο κέντρο της πόλης σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες κι έπεται και συνέχεια…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr