background img
banner
banner

Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΩΡΑΣ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ

Το αδιαχώρητο παρατηρείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, εκεί όπου από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής του Επιτροπής, της Τοπικής Οργάνωσης, συνέδρων για το Συνέδριο του Κινήματος όπως και επικύρωση του «νέου» ονόματος. Η προσέλευση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, αφού ως τις 12.30 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 430 άτομα.

Οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές άνοιξαν στις 7.00 το πρωί και η προσέλευση κορυφώθηκε στο μοναδικό εκλογικό κέντρο για την Αιγιάλεια, μετά τις 12.00 το μεσημέρι, όπου η ουρά έφτανε ως την πρώτη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, για την εκλογή προέδρου του Κινήματος είχαν ψηφίσει στην Αιγιάλεια 1.668 άτομα στον α΄ γύρο και 1.285 ψηφοφόροι στον δεύτερο γύρο δίνοντας πρωτιά στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η διαδικασία, που κυλά ομαλά, θα συνεχιστεί ως τις 7.00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής ή όσοι εγγραφούν μέλη κατά την ημέρα της ψηφοφορίας υποβάλλοντας σχετική αίτηση. Για την ταυτοποίησή των ψηφοφόρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Για την κάλυψη των εξόδων της εκλογικών διαδικασιών όλοι οι ψηφοφόροι θα καταθέσουν το ποσό του ενός ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr