background img
banner
banner

Καθημερινότητα… ανηφορική αλλά όμορφη

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΜΕ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ… ΚΥΜΑ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους καθετί σκιερό και γκρίζο παρουσιάζονται καταστηματάρχες του Αιγίου που προσθέτουν πινελιές χαράς στην τοπική αγορά. Χθες Κυριακή, το πρωί, επαγγελματίες της οδού Μητροπόλεως , στο τμήμα από την οδό Ανδ. Λόντου ως την Παναγιωτοπούλων, προχώρησαν σε εικαστικές παρεμβάσεις που αλλάζουν όλη την αισθητική του δρόμου και ανεβάζουν τη διάθεση των καταναλωτών!

Εγκατέστησαν στις κολόνες, καλαίσθητα βαμμένους τροχούς ποδηλάτων πάνω στους οποίους έχουν τοποθετηθεί πολύχρωμα γλαστράκια, αλλά και λουλούδια. Απέδειξαν έτσι ότι μπορεί η καθημερινότητα να είναι δύσκολη και… ανηφορική, ωστόσο με χρώμα, καλαισθησία και καλή διάθεση, όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Ήταν μία σκέψη που στηρίχθηκε στην προσφορά των τροχών, αγκαλιάστηκε από όλους και καρποφόρησε.

Συνολικά την προσπάθεια στήριξαν οικονομικά οι επιχειρήσεις: Funky Sugar café, Segreto, DP Shop, Θέμις, Αργυροπούλου – Πολυζώη Ασημίνα, Vergi, Shimmary Καβούνη Μαρία, Locust shoes, Locust Donna, Κων. Ζεντέφης. Επίσης, συνεισφορά είχε και η Κοινότητα Αιγίου ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Γκιώνης ήταν παρών και βοήθησε στην εγκατάσταση. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο protionline.gr, ΄΄αποδεικνύεται πως με καλή συνεργασία, μπορούν να επιτευχθούν πάρα πολλά΄΄. Υπενθυμίζεται ότι η αρχή έγινε με την τοποθέτηση ομπρελών στον «ουρανό» της οδού Αν. Λόντου, ακολούθησαν τα χρώματα στις κολόνες της οδού Μητροπόλεως και τώρα οι τροχοί δίνουν μία ακόμη χρωματιστή πινελιά, αποδεικνύοντας πως με λίγο σχοινί, δύο σπρέι βαψίματος, γλαστράκια, λουλούδια, δωρεές και εθελοντική εργασία, μπορούν να γίνουν πολλά. Οι καταστηματάρχες εκφράζουν μέσω τoυ protionline.gr τις ευχαριστίες τους στους κ. Παλαιολόγο και Αναγνωστόπουλο.

Έπεται και συνέχεια

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, τα μέτρα του κορωνοϊού έχουν αρθεί και τα ψώνια στην αγορά του Αιγίου αποκτούν πλέον άλλο ενδιαφέρον, χάρη σε ανοιχτόμυαλους καταστηματάρχες που βάζουν χρώμα στις μέρες μας…

Κι όσο περνούν οι μέρες και οι καταναλωτές επικροτούν τις προσπάθειες, το… κύμα βελτίωσης της εικόνας των δρόμων της αγοράς συνεχίζεται, καθώς ,όπως φαίνεται, τη… σκυτάλη παίρνουν τα καταστήματα από την οδό Παναγιωτοπούλων και πάνω…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr