background img
banner
banner

Μετάλλια και διακρίσεις σε τρεις διοργανώσεις για τον “Α.Σ. Στράτων Αιγίου”

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ KICK BOXING ΚΑΙ TAEKWONDO

Το τελευταίο διάστημα οι μικροί αθλητές του “Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ” συμμετείχαν με επιτυχία σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις σε Kick boxing και Taekwondo καταφέρνοντας να κερδίσουν αρκετά μετάλλια και να φέρουν επιτυχίες.

Στο κλειστό γυμναστήριο “The Gore”, στο Περιστέρι, O Αθλητικός Γυμναστικός σύλλογος K1 GYM διοργάνωσε τους ερασιτεχνικούς αγώνες Greek Fight υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ (ΠΟΚ) με τη συμμετοχή συλλόγων από όλη τη χώρα. O AΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ήταν από τους πρωταγωνιστές των αγώνων με τους αθλητές του να έχουν απολογισμό 5 νίκες και 3 ήττες.

Στο KIDS OPEN 2022 που έγινε το Σάββατο (21/5) με τεράστια συμμετοχή από τους συλλόγους από όλη την Ελλάδα (ρεκόρ συμμετοχών) ο ΑΣ ΣΤΡΑΤΩΝ έδωσε βροντερό παρών με πολυπληθή ομάδα με τα παιδιά να αποκομίζουν σημαντικές εμπειρίες. Παρών στους αγώνες ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΚ Μιχάλης Τριανταφύλλου. ο οποίος κατάφερε να βγάλει το Ελληνικό KICK BOXING από την αφάνεια και να το φέρει στο προσκήνιο κάνοντας την ΠΟΚ μια από τις πιο δυνατές Ομοσπονδίες με τεράστια δυναμική και το άθλημα με Ολυμπιακή Αναγνώριση πλέον μέσω της WAKO.
Τέλος, στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo της ΕΤΑΝΕ, ο Αιγιώτικος σύλλογος κατέκτησε τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία στο άθλημα. Οι προπονητές σε kick boxing και Taekwondo αντίστοιχα, Αλέξανδρος και Ιωάννης Μίχος συγχαίρουν τους αθλητές τους για την προσπάθεια και τις εμφανίσεις τους στους αγώνες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr