background img
banner
banner

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΙ ΜΕΛΗ

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου και εντός των χρονικών πλαισίων  που ορίζει το καταστατικό, έγινε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας  σε Σώμα. Πρόεδρος επανεξελέγη η Αθηνά Σκανδάμη.

Κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των επτά παρόντων νεοεκλεγέντων μελών, οι αρμοδιότητες κατανέμονται ως εξής: Πρόεδρος: Αθηνά  Σκανδάμη, Αντιπρόεδρος :Κώστας Μεσάζος, Γενική Γραμματέας: Ζουμπουλιά Σπυροπούλου, Ταμίας: Κώστας Κουτσαντώνης, Μέλη:  Χαρά Μαμωνά,  Αθηνά Σακελλαροπούλου, Φίλιππος Φιλίππου.

Οι αρμοδιότητες των μελών προτάθηκαν  από την απερχόμενη πρόεδρο και ψηφίστηκαν από τα έξι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά, σε όλες τις  προτάσεις για κατανομή των θέσεων ψήφισε η Αθηνά Σακελλαροπούλου, η οποία εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της Αντίστασης Εκπαιδευτικών Αιγιάλειας.

΄΄Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη στα πρόσωπά μας και δεσμευόμαστε για το καλύτερο δυνατό, για τον κλάδο και για τα εκπαιδευτικά πράγματα στην Αιγιάλεια΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου.

*Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr