background img
banner
banner

«ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΩΝ»: Υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών για ευρεία γκάμα ειδών του σπιτιού ή της επιχείρησης

Κατέχοντας την εμπειρία και τη βαθιά γνώση των μυστικών καθαρισμού και συντήρησης κάθε είδους χαλιού, το όνομα «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΩΝ» είναι συνυφασμένο πλέον με την ποιότητα, τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη.

Παράλληλα, η εξειδίκευση στο ρέλιασμα μοκετών, διαδρόμων, τις επιδιορθώσεις, τον βιολογικό καθαρισμό παπλωμάτων, στρωμάτων αλλά και σαλονιών, προσδίδουν άλλη βαρύτητα στην αιγιώτικη εταιρεία, που αναλαμβάνει υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα για το σπίτι ή την επιχείρησή μας, αποτελώντας τον καλύτερο σύμμαχο στην καθαριότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των ειδών μας, έτσι ώστε να τα έχουμε για πολλά, πολλά χρόνια!

Η συνταγή της επιτυχίας

Οι άρτιες εγκαταστάσεις της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ», που βρίσκονται στη θέση Παλαιοκαμάρες, λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης, «κρατούν» τα είδη μας στο Αίγιο, χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθούν σε άλλα σημεία και τα φυλάσσουν με ασφάλεια, ενώ οι άνθρωποι της επιχείρησης είναι έτοιμοι να μας τα παραδώσουν όποτε το επιθυμούμε. Η συνταγή της επιτυχίας για τους δύο επαγγελματίες Μάκη Λελούδα και Γιάννη Παπακωνσταντίνου άλλωστε, είναι η βαθιά γνώση του αντικειμένου τους με επαγγελματική προσέγγιση και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών σε συνδυασμό με την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Οι άνθρωποι της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ» είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες μας όλο τον χρόνο, να παραλάβουν τα είδη μας ή και να μας τα παραδώσουν όταν εμείς κρίνουμε ότι τα χρειαζόμαστε.

Βιολογικός καθαρισμός

Η ανανέωση και η συνεχής φροντίδα του χαλιού, είναι απαραίτητη. Άλλο τόσο και η φύλαξη υπό κατάλληλες συνθήκες. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα σε μοκέτες και διαδρόμους όπου οι άνθρωποι της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ» έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου μας, προβαίνοντας σε επαγγελματικό ρέλιασμα. Επιπλέον, αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό παπλωμάτων και στρωμάτων που απολυμαίνονται και φρεσκάρονται. Υπάρχει δε η δυνατότητα για ειδική επεξεργασία καθαρισμού σε καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες, που τους ξαναδίνει την καθαριότητα και τη ζωντάνια, κάνοντάς τα να δείχνουν σαν καινούρια!

Παρέχοντας όλες αυτές τις υπηρεσίες, η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ» μας βοηθά στο να ανανεώσουμε τον χώρο μας και να εξασφαλίσουμε στους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις συνθήκες ζωής που μας αξίζουν!

– Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2691042004, 2691042119.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr