background img
banner
banner

«Τρελή Ολυμπιάδα» ξανά!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 500 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής ανάπαυλας εξαιτίας της πανδημίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αιγιαλείας επιστρέφει δυναμικά στις δράσεις, επαναφέροντας μία εκδήλωση που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι!

Πρόκειται για την «Τρελή Ολυμπιάδα» που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 6.30 το απόγευμα.

Το κέφι και οι χαρά των μαθητών των τάξεων Ε΄ και Στ΄ των Δημοτικών Σχολείων της Αιγιάλειας εκτοξεύεται στα ύψη και το αποτέλεσμα αναμένεται ανάλογο!
Ειδικότερα, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αιγιαλείας, το Ν.Π.Δ.Δ – Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία του Δήμου Αιγιαλείας και τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας διοργανώνουν την «Τρελή Ολυμπιάδα 2022», στην οποία θα συμμετέχουν μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του δήμου Αιγιαλείας. ΄΄Επιστροφή στην κανονικότητα μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε η ακτινοβολία αυτή θα μας οδηγήσει σε πολύ πιο όμορφες στιγμές… Σε γήπεδα που δεν γεμίζουν μίσος… Και σε ανθρώπους που μαθαίνουν να χαμογελούν είτε χάσουν είτε κερδίσουν!΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.

Μιλώντας στο protionline.gr για τη δράση, ο πρόεδρος της Ένωσης Μένιος Κουτρόπουλος, επισημαίνει: ΄΄Με τα ίδια αγωνίσματα, με τα ίδια χρώματα αλλά με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και θέληση, διοργανώνουμε ξανά, μετά από δύο χρόνια, την Τρελή Ολυμπιάδα, τον θεσμό που αγάπησαν τα παιδιά και στήριξαν τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας, οι γυμναστές και ο δήμος. Στόχος μας, αφενός να δώσουμε χαρά στα παιδιά μας κι αφετέρου στο να καλλιεργήσουμε την αγωνιστικότητα, τον συναγωνισμό και την ομαδικότητα΄΄. Ερωτηθείς τέλος αναφορικά με τις συμμετοχές, ο κ. Κουτρόπουλος εκτιμά πως θα λάβουν μέρος περισσότερα από 500 παιδιά!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr