background img
banner
banner

Υπογραφή για άλλους 3.000 τόνους απορριμμάτων

ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ 

Σε έγκριση και ανάθεση της υπηρεσίας «Μεταφορά 3.000 τόνων απορριμμάτων Δήμου Αιγιαλείας λόγω έκτακτης ανάγκης στην ΜΕΑ (Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων) Τριανταφυλλιάς» προχώρησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας. Η υπηρεσία είναι εκτιμώμενης αξίας 89.700 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ και έγινε με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Η ανάθεση έγινε βάσει Τεχνικής Έκθεσης, στην εταιρεία GREEN WASTE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, που εδρεύει στον Πειραιά και θα αρχίσει μετά τον έλεγχο και την έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης από την Υπηρεσία Επιτρόπου Ν. Αχαΐας.

Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους, στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους του δήμου, ενώ θα πρέπει να εκδοθεί η σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης στην πρώτη επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανάθεση ισχύει για τρεις μήνες περίπου, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Επισημαίνεται δε ότι, η σύμβαση που θα συναφθεί με την εταιρεία και το Δήμο Αιγιαλείας για τη μεταφορά των ΑΣΑ θα λύνεται αυτοδίκαια και αζημίως για όλες τις πλευρές, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία του διαγωνισμού για τη μεταφορά των Α.Σ.Α. του Δήμου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ανεξαρτήτως της υπολειπόμενης ποσότητας Α.Σ.Α. προς μεταφορά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr