background img
banner
banner

Έγινε η αρχή για τον εξοπλισμό του σχολείου με μονά θρανία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Το Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, μέσω ανακοίνωσης του Συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών, ευχαριστεί όλους τους γονείς των μαθητών αλλά και τους κατοίκους του Διακοφτού και των γύρω κοινοτήτων, για την ενεργό συμμετοχή τους στις κατασκευές αλλά και την αγορά των κατασκευών των δυο παζαριών που πραγματοποίησε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Τα έσοδα από την παραπάνω δράση, που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών και των μαθητών και μαθητριών της Ε΄ τάξης, έκαναν εφικτή την αρχή για τον εξοπλισμό του σχολείου με μονά θρανία, ευέλικτα να τοποθετηθούν σε δυάδες, τριάδες κ.τ.λ. και να εξυπηρετούν το μαθητοκεντρικό σχολείο. Να εξυπηρετούν επίσης την ατομική αλλά και τη συλλογική δουλειά όποτε αυτό απαιτείται.

΄΄Η συνεργασία δασκάλων, μαθητών/μαθητριών, γονέων και κατοίκων επιβεβαίωσε ότι το σχολείο είναι υπόθεση όλης της τοπικής κοινωνίας, αφού άλλωστε είναι ζωντανό κομμάτι της. Ένα σχολείο που πρέπει να εξελίσσεται, για να προετοιμάσει τους αυριανούς πολίτες μιας κοινωνίας που κι αυτή εξελίσσεται, ώστε να είναι ελεύθεροι, συνεργατικοί και δοτικοί στους άλλους. Η παραπάνω συνεργασία μας έφερε όλους πιο κοντά, αλλά και πιο κοντά στο σχολείο μας, χάρη σε αυτήν απολαμβάνουμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας το αποτέλεσμα της δουλειάς μας΄΄, αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr