background img
banner
banner

Έρχεται το Φεστιβάλ Ρομποτικής, Λογισμικών MicroLab Robotics

Η MicroLab για 4η χρονιά διοργανώνει, φέτος, στις 28-29 Μαΐου, στο ανοικτό χώρο του θεάτρου «Γεώργιος Παππάς» υπό την αιγίδα της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ., το 4o Φεστιβάλ ρομποτικής και λογισμικών με την υποστήριξη της ΠΕΣ.

Πρωτότυπες κατασκευές στις επεξεργαστικές μονάδες της Arduino και EV3 της Lego αλλά και λογισμικά σε Scratch, C++, Python, Microsoft Small Basic και άλλες γλώσσες θα παρουσιάσουν οι μαθητές. Θα συμμετάσχουν επίσης το μαθητές του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου και του Β’ Γυμνασίου καθώς και «το Χαμόγελο του παιδιού»

Περισσότερα από 70 παιδιά θα παρουσιάσουν αντίστοιχες ρομποτικές κατασκευές και λογισμικά που δημιούργησαν στη διάρκεια του έτους. Παράλληλα θα παρουσιαστούν και πρωτότυπα ρομποτικά συστήματα.

To φεστιβάλ θα κλείσει με μουσικό δρώμενο-έκπληξη για παιδιά- όπου ένας αρλεκίνος με το φίλο του, ο οποίος παίζει κρουστά, θα μας ταξιδέψουν σε χώρες που ζουν μαγικά πλάσματα. Το φεστιβάλ γίνεται υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 28 Μαΐου 5μμ-10.00μμ, Κυριακή 29 Μαΐου 5μμ-10.00μμ. Είσοδος: Ελεύθερη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr