background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με τρεις ομάδες η Αιγιάλεια την επόμενη σεζόν

Η παρθενική συμμετοχή του Ήφαιστου/Αχιλλέα στις Εθνικές κατηγορίες δεν είχε αίσιο τέλος με την ομάδα της Αιγιάλειας να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, όπου τη νέα σεζόν θα βρει ως αντίπαλες δύο ακόμη ομάδες του δήμου, τον Κεραυνό Αιγίου (που δεν κατάφερε να ανέβει στη Γ΄ Εθνική) και τον “νεοφώτιστο” Αστέρα Τέμενης.  Ο τελευταίος συνέχισε και φέτος την ξέφρενη πορεία του και προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία της Ένωσης.

Μάλιστα, αν η Ακράτα δεν είχε τις ατυχίες με τον σοβαρό τραυματισμό του Ανδρέα Οικονομόπουλου και την εξοντωτική τιμωρία του Βασίλη Μαλλή, η Αιγιάλεια ίσως είχε την επόμενη σεζόν τέσσερις ομάδες στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, γεγονός που θα συνέβαινε για πρώτη φορά στα χρονικά του τοπικού μπάσκετ. H ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας διατηρεί βέβαια κάποιες μαθηματικές ελπίδες ανόδου, αλλά έχει αποδυναμωθεί πολύ κάτι που φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια.

Όπως και να΄ χει, η αγωνιστική περίοδος 2022-23 αναμένεται να μας προσφέρει έντονες συγκινήσεις, με τοπικά ντέρμπι και την Αιγιάλεια να έχει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα με την παρουσία τριών ομάδων, από μόλις μία (Κεραυνός) που συμμετείχε τη φετινή χρονιά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr