background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έφεραν νίκες για την Αιγιάλεια

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2-1 ΤΟΥΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1 ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Αχιλλέας προηγήθηκε στις Καμάρες με τον Σαλάι στο 11΄ και όταν χρειάστηκε πέτυχε και το γκολ της νίκης. Αυτό συνέβη μετά την ισοφάριση 1-1 (32΄ Στεφόπουλος) για την φιλοξενούμενη ομάδα των Πετεινών, που ναι μεν στάθηκε αρκετά καλά στις Καμάρες, όμως η ήττα που ακολούθησε μάλλον θα είναι καταδικαστική στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Β΄ κατηγορία.  Στο 54΄ ο Σαλάι κέρδισε πέναλτι, ο Καυγάς το εκτέλεσε εύστοχα, ο Αχιλλέας πήρε την νίκη 2-1.

Αχιλλέας Καμαρών: Δημόπουλος, Σαλάι, Ντακούλιας, Ραμπαβίλας, Ασημακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μούκας, Παπασπυρόπουλος (λ.τ. 33΄ Ζαρκάδας) , Πέττας, Καυγάς, Γιαννόπουλος.

Ο Αστέρας προηγήθηκε της ουραγού Αυτόνομης με τον Δαλιάνη στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, ύστερα από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου και κεφαλιά πάσα του Μακρυγιαννάκη.  Είχαν φάσεις να καθαρίσουν το παιχνίδι οι παίκτες της Τέμενης αλλά ήσαν άστοχοι και αποτέλεσμα ήταν να βάλουν στο παιχνίδι τους ουραγούς, που ισοφάρισαν 1-1 με τον Κύριο στο 64΄.   Το γκολ της νίκης για τον Αστέρα ήρθε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης από τον Ρότσκα, ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Αυτόνομης, δικαιώνοντας την προσπάθεια για την κατάκτηση των απαραίτητων βαθμών της νίκης.

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Ρότσκας, Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Όρσι, Αγγελόπουλος, Δημόπουλος, Μακρυγιαννάκης, Δαλιάνης, Γκιόκα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr