background img
banner
banner

Βατό το μονοπάτι της Μυρτιάς

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Δραστικές όσο και αποτελεσματικές είναι οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της Κοινότητας Αιγίου, δίνοντας λύσεις σε πολλά σημεία που βελτιώνουν την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα των κατοίκων. Ένα εξ αυτών το στενό μονοπάτι που συνδέει τον οικισμό της Μυρτιάς με τον κυκλικό κόμβο, το οποίο παρέμενε χωμάτινο και γεμάτο χόρτα.
Με μέριμνα της Κοινότητας και σε συνεργασία του προέδρου της Γιώργου Γκιώνη με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασίλη Χριστόπουλο, τσιμεντοστρώθηκε κι έγινε βατό για όσους Μυρτιώτες επιθυμούν να βγουν στον δρόμο ή να πάρουν το λεωφορείο από τη στάση. Συγκεκριμένα, η Κοινότητα ανέλαβε ην εκτέλεση του έργου ενώ τα υλικά παραχωρήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου.

Στολισμός και στο υπόλοιπο αναπλασμένο τμήμα της Μητροπόλεως

Η επόμενη παρέμβαση της Κοινότητας Αιγίου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή το πρωί, όπου έχει προγραμματιστεί να δοθεί συνέχεια στον στολισμό των κολόνων της οδού Μητροπόλεως, από την οδό Παναγιωτοπούλων που έφτασαν κατόπιν επιμέλειας των καταστηματαρχών, έως και το σημείο που τελειώνει το ολοκληρωμένο τμήμα της ανάπλασης. ΄΄Στο τμήμα αυτό θα παρέμβουμε εμείς με στολισμό του ίδιου ύφους, έτσι ώστε να έχει συνέχεια, ικανοποιώντας το αίτημα καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στο σημείο και φροντίζοντας ώστε το αναπλασμένο τμήμα να έχει παντού την ίδια εικόνα΄΄, επισήμανε στo protionline.gr ο κ. Γκιώνης.

Τακτική συνεδρίαση με έντεκα θέματα

Εν τω μεταξύ, στη λήψη αποφάσεων για έντεκα θέματα θα προχωρήσει στην τακτική συνεδρίασή του την Τρίτη 31 Μαΐου, (1.00μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο) το Συμβούλιο Κοινότητας Αιγίου. τα θέματα αυτά είναι: 1. Χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2022. 2. Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού για καταστήματα, στη θέση «Αλυκή Αιγίου» για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. 3. Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού για τα εκτός κάθετης προβολής καταστήματα με την διαδικασία της δημοπρασίας, στη θέση «Αλυκή Αιγίου» για ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα. 4. Περί μίσθωσης κατάλληλου ακινήτου για πάρκινγκ στην οδό Ελίκης και Καραϊσκάκη στο Αίγιο, για εξυπηρέτηση των δημοτών. 5. Αποτροπή διέλευσης τροχοφόρων από την παραλία της προστατευόμενης περιοχής Αλυκής Αιγίου. 6. Τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων για την μεταστέγαση της Υπηρεσίας Μεταφορών — Επικοινωνιών Αιγίου. 7. Εργασίες συντήρησης, φύτευσης και αντικατάστασης χλοοτάπητα στο Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων. 8. Χορήγηση θέσης στάθμευσης ατόμου με ποσοστό αναπηρίας, επί της οδού Φεϋζοπούλου 12, στο Αίγιο. 9. Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου επί της οδού Μελετοπούλων 52, στο Αίγιο. 10. Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου επί της οδού Κανελλοπούλου 3 8, στο Αίγιο. 11. Αίτημα για έγκριση ή μη της κοπής ενός δέντρου – φοίνικα – στο πάρκινγκ της οδού Ταξιαρχών της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr