background img
banner
banner

Γιώργος Χρηστίδης: Υποψήφιος με την παράταξη Λυκούδη στις εκλογές της ΕΣΚΑ-Η

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης, Γεώργιος Χρηστίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η στηρίζοντας τον υποψήφιο πρόεδρο Παναγιώτη Λυκούδη. Ο Αστέρας, αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη τα τελευταία χρόνια στο τοπικό μπάσκετ και η προσφορά του δεν περιορίζεται σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, αφού μέσα από τις εκδηλώσεις και τις κοινωνικές δράσεις του, στέλνει το μήνυμα για έναν αθλητισμό με στερεές και υγιείς βάσεις. Από τη νέα περίοδο μάλιστα θα αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Ένωσης και ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να βρεθεί κάποια στιγμή ακόμη και στις Εθνικές κατηγορίες. Και όλα αυτά μέσα σε μόλις πέντε χρόνια από την επανενεργοποίηση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

“Συμβάλλουμε στην εξέλιξη του αθλήματος, αναδεικνύοντας τον υγιή αθλητισμό”

Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή του ο Γεώργιος Χρηστίδης, για την απόφασή του να είναι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης: «Όλοι μαζί για την προαγωγή του μπάσκετ! Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι έχουν ρόλο στην επόμενη ημέρα. Στο πλαίσιο αυτό θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ένωσης στο πλευρό του Παναγιώτη Λυκούδη με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ιδανικά. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε τα παιδιά να εξελιχθούν, να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να “γράψουν” τη δική τους ιστορία στα παρκέ, να επεκτείνουν τα όρια των αθλητικών τους ονείρων. Συμβάλλουμε στην εξέλιξη του αθλήματος, αναδεικνύοντας τον υγιή αθλητισμό και τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης με στόχο την υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Οφείλουμε να είμαστε κοντά στη νέα γενιά και να τους δείχνουμε ότι όλα είναι εφικτά με αφοσίωση, επιμονή και πειθαρχία».

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Α2 μετά την αναβολή

Κανονικά την 1η Ιουνίου θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η παρά την αναβολή της 25ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Τετάρτη. Και αυτό, γιατί ορίστηκε να διεξαχθεί εμβόλιμα την ερχόμενη Κυριακή ή Δευτέρα. Αύριο Τετάρτη, θα προηγηθεί η διεξαγωγή της 26ης με τον Αστέρα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Ροϊτίκων και την Ακράτα να υποδέχεται τον Κρόνο. Μετά τον υποβιβασμό του Ήφαιστου/Αχιλλέα από τη Γ΄ Εθνική, στην Α1 ανεβαίνουν οι τέσσερις πρώτοι και στη Β΄ ΕΣΚΑ-Η υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι.

Το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:
18.00 ΑΕ Ροϊτίκων – Αστέρας Τέμενης
18.00 Σκαγιοπούλειο – ΕΑ Παραλίας
20.00 Πανωλενειακός – Ηρακλής Πύργου
20.00 Διαγόρας – ΑΕ Αγυιάς
20.00 Πυρσός – Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ
20.30 Ακράτα – Κρόνος
20.30 Φαέθων – Πήγασος

Η βαθμολογία (σε 24 αγώνες)
Αστέρας Τέμενης 20-2 42
Α.Ε. Αγυιάς 19-3 41
Φαέθων 16-6 38
ΑΟ Δύμης 14-9 37
————————————————-
Α.Ε. Ροϊτίκων 12-11 35
Πανωλενειακός 11-12 34
Ακράτα 12-10 34
Πυρσός 12-10 34
Ε.Α. Παραλίας 12-10 34
Διαγόρας 8-15 31
Γ.Ε.Π. Ηρακλής 9-14 30
Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ 8-14 30
——————————————————–
Σκαγιοπούλειο 7-15 29
Κρόνος 5-18 28
Πήγασος 4-18 26
* Ο Ηρακλής έχει έναν μηδενισμό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr