background img
banner
banner

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα και δεν μπορούσε να βγει…

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου στο λιμάνι, κάτω ακριβώς από τις «12 βρύσες» όταν από περαστικούς εντοπίστηκε γυναίκα η οποία είχε πέσει στη θάλασσα και πάσχιζε να βγει χωρίς να τα καταφέρνει, ενώ ήταν κατατρομαγμένη καθώς δεν ξέρει να κολυμπάει. Μάλιστα, η γυναίκα παρέμεινε γαντζωμένη στην αποβάθρα, μέχρι άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής, να την τραβήξουν από το σημείο…

Πρόκειται για την Ι.Μ., περίπου 50 ετών, κάτοικο Αιγίου, αλβανικής καταγωγής, η οποία αμέσως μετά τη διάσωσή της, διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ανησυχία.

Το συμβάν έγινε στις 9.00 το πρωί οπότε και ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς από ανθρώπους που έκαναν πρωινό περίπατο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου. Όπως διαπίστωσαν φτάνοντας στο σημείο μόλις λίγα λεπτά μετά, η γυναίκα βρισκόταν στη θάλασσα και δεν μπορούσε να εξέλθει λόγω ύψους του κρηπιδώματος. Μάλιστα, όπως μετέφεραν στο protionline.gr, είχε πιαστεί από τις εσοχές του κρηπιδώματος και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Λιμενικό και Πυροσβεστική συνεργάστηκαν άψογα ώστε η γυναίκα να εξέλθει με ασφάλεια από τη θάλασσα επάνω στο κρηπίδωμα. Διαπίστωσαν πως έχει τις αισθήσεις της αλλά παρουσίαζε έντονο φαινόμενο υποθερμίας με αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή να είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί της ώστε να καταστήσει γνωστά τα στοιχεία της. Μέσω ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και συνήλθε, ανέφερε το όνομά της αλλά και το γεγονός ότι δεν γνωρίζει κολύμβηση.

Οι λόγοι που η γυναίκα βρέθηκε στη θάλασσα ερευνώνται στο πλαίσιο της προανάκρισης του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος. Αν και οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως λίγα λεπτά πριν, καθώς βάδιζε, την είχαν ακούσει να μιλά έντονα στο τηλέφωνο. Άλλοι μάλιστα ανέφεραν τη συχνή παρουσία της στην παραλιακή ζώνη του Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr