background img
banner
banner

Διαβεβαιώσεις Φαρμάκη στους εκπροσώπους του Συλλόγου Αλυκής

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Ο.Σ.Α.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη επισκέφθηκαν στο γραφείο του στην Πάτρα, την περασμένη Πέμπτη 26 Μαΐου, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αλυκής και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος και ο ταμίας Πάνος Γεωργακόπουλος.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη Γιάννης Μάκκας και η συζήτηση περιστράφηκε στην κατάσταση των παλιών αποθηκών στην παραλία του Αιγίου και στις προγραμματισμένες δράσεις του συλλόγου έπειτα από διετή απραξία λόγω covid-19.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της Περιφέρειας για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας των παλιών αποθηκών και τη βελτίωση της ευρύτερης παραλιακής ζώνης. Επίσης, η Περιφέρεια θα στηρίξει την έκθεση – διαγωνισμό φωτογραφίας που θα γίνει το καλοκαίρι στην παραλία Αλυκής, με θέμα “ Παγώνοντας τη στιγμή σε Γαλάζιο και Πράσινο “ που διοργανώνει ο σύλλογος Αλυκής, με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας και του δήμου Αιγιαλείας!

Ο Σύλλογος προσέφερε στον Περιφερειάρχη την εικόνα του Αγίου Νικολάου, προστάτη του συλλόγου και ένα ημερολόγιο του 2022 της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας. Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε σύντομα, με την παρουσία του Δ.Σ. της Ο.Σ.Α., Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας, ώστε ο Περιφερειάρχης να γνωρίσει το δευτεροβάθμιο όργανο των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αιγιάλειας, τους στόχους και το όραμά του και να ανταλλαγούν απόψεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr