background img
banner
banner

Δ. Βασιλακοπούλου: «Χρόνια πολλά στο πιο αγαπημένο πλάσμα του κόσμου: Τη μάνα»

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το δικό της μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα η αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας, του δήμου Αιγιαλείας, Διαμάντω Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Η Κυριακή 8 Μαΐου είναι αφιερωμένη στη μητέρα. Σε αυτή που χαρίζει το μεγαλύτερο δώρο, τη ζωή. Στη γυναίκα που αγωνίζεται να μεγαλώσει τα παιδιά της, σε εκείνη που δίνει απλόχερα τα πάντα χωρίς να περιμένει ποτέ κάτι, σε εκείνη που ξέρει, με έναν μαγικό τρόπο, να απαλύνει κάθε δυσκολία. Που με ένα χάδι δίνει δύναμη, με ένα φιλί αγγίζει την ψυχή. Η προσφορά, ο αγώνας, η υπομονή της είναι ανιδιοτελή και ατελείωτα.

Οφείλουμε όλοι να προσέχουμε τις μάνες μας όσο τις έχουμε και να τους ανταποδίδουμε την αγάπη. Η Γιορτή της Μητέρας δεν είναι απλά μία γιορτή που τιμά τον ρόλο της μητρότητας. Είναι μία υπενθύμιση πως καθημερινά πρέπει να δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας στον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή και μας σκεπάζει με αγάπη σε κάθε βήμα μας. Ας γίνει η ευκαιρία να της δείξουμε πόσο την αγαπάμε και πόσο ευγνώμονες της είμαστε. Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου, των οποίων η ύπαρξη είναι συνυφασμένη με την αγάπη, τη δοτικότητα, την ανιδιοτέλεια και την ίδια τη ζωή».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr