background img
banner
banner

Δωρεάν πρόσκληση online συμμετοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών

ΣΤΟ AGRIBUSINESS PELOPONNESE FORUM 3-4/6/2022

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, επιστημονικός εταίρος του AgriBusiness Forum, με ανακοίνωσή του, προσκαλεί τους φοιτητές/-τριες του Ιδρύματος να παρακολουθήσουν δωρεάν το AgriBusiness Peloponnese 2022 που θα μεταδοθεί στις 3-4/6/2022 σε πραγματικό χρόνο διαδικτυακά, με κεντρικό θέμα «Αγροδιατροφικά συστήματα Πελοποννήσου 4.0». Το συνέδριο περιλαμβάνει 7 συνεδρίες, 24 θεματικά πεδία και 26 ομιλητές από επιχειρήσεις, παραγωγούς, τράπεζες, ακαδημαϊκούς κλπ. φορείς του ιδιωτικού-δημοσίου τομέα.

Για την δωρεάν παρακολούθηση του συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να στείλουν email στο [email protected], υπόψη κ. Aγγελικής Βασιλείου με τα εξής στοιχεία (κεφαλαία ελληνικά): Επώνυμο, Όνομα, Σχολή, Ιδιότητα, Κινητό, Ε-mail. Οι εγγραφές θα γίνουν από το Πανεπιστήμιο και 3 ημέρες πριν το συνέδριο θα λάβουν το σύνδεσμο για την είσοδο στο διαδικτυακό περιβάλλον του AgriBusiness Peloponnese 2022.

Η συμμετοχή παρέχει: 2ήμερη online παρακολούθηση του συνεδρίου. Ηλεκτρονικό πρόγραμμα (ατζέντα συνεδρίου). Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό παρακολούθησης. Πρόσβαση στο partners-sponsors lounge. Chatting για ερωτήσεις προς τους ομιλητές του συνεδρίου.Περισσότερες πληροφορίες για το AgriBusiness Peloponnese Forum στο: https://agribusinessforum.org/el/22abs22-peloponnese-agribusiness-peloponnese-2022/


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr