background img
banner
banner

Η έλλειψη προσωπικού το «νούμερο ένα» πρόβλημα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΟΥΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΚΡΑΤΑΣ

Τις ανησυχίες, τις ελλείψεις και τους προβληματισμούς των υπευθύνων δύο βασικών δομών – υπηρεσιών της Ανατολικής Αιγιάλειας, κατέγραψε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ακράτας και το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου και η διαπίστωση ήταν κοινή: Η έλλειψη προσωπικού αποτελεί το κυρίαρχο πρόβλημα, με τον κ. Γούτο να εκτιμά πως πρέπει να υπάρξει μέριμνα για άμεση θωράκιση και των δύο αυτών σημαντικών τομέων στην Ανατολική Αιγιάλεια. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και το Αστυνομικό Τμήμα, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Γιοβά, Βασίλη Τομαρά, Παναγιώτη Γιαννούλη και Θανάση Χρυσανθόπουλο, καθώς επίσης και από προέδρους τοπικών κοινοτήτων.

Στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, το οποίο όλο αυτό το διάστημα… σήκωσε μεγάλος βάρος και για τον εμβολιασμό της περιοχής ενάντια στον covid-19, ο επιστημονικά υπεύθυνος Σπύρος Μάρκου ενημέρωσε τον κ. Γούτο και τους συνεργάτες του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει με τις μετακινήσεις ιατρών, τονίζοντάς τους πως το καλοκαίρι, λόγω των ρεπό και των αδειών που δικαιούνται οι γιατροί, πολύ δύσκολα θα κλείνονται ραντεβού για τα Περιφερειακά Ιατρεία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ειδικά για μία τουριστική περιοχή όπως είναι η Αιγιάλεια.

Θέματα έλλειψης προσωπικού τέθηκαν και στο Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας, το οποίο καλείται να καλύψει μία μεγάλη περιοχή της οποίας ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αμέσως μετά, ο κ. Γούτος, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους, είχαν συνομιλία με τον κόσμο και φορείς στην πλατεία Ακράτας, καταγράφοντας τον «παλμό» της περιοχής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr