background img
banner
banner

Ικανοποίηση για τη σωστή καθοδήγηση του ρομπότ από τους ACRABOTS

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ WRO HELLAS

Το Σάββατο 14 Μαΐου το τμήμα Ρομποτικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας ACRABOTS, συμμετείχε στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδος WRO HELLAS, με τέσσερις ομάδες, στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2×2».

Η κατηγορία αυτή, απευθύνεται σε μαθητές της Α’-Δ’ Δημοτικού σχολείου. Σε αυτό το παιχνίδι, δύο αντίπαλες συμμαχίες που αποτελούνται από δύο τηλεχειριζόμενα ρομπότ η κάθε μία, κυνηγούσαν μία μπάλα, πάνω σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι (γήπεδο ποδοσφαίρου) με στόχο να πετύχουν τα περισσότερα γκολ.

Τα παιδιά το χάρηκαν και ο κόουτς Ιωάννης Ζαβούνης είναι περήφανος για αυτά γιατί συνεργάστηκαν μεταξύ τους και με παιδιά άλλων σχολείων άψογα για τον κοινό σκοπό που ήταν η σωστή καθοδήγηση του ρομπότ”. ΄΄Συγχαίρουμε τον κ Ζαβούνη για την καθοδήγηση, εμψύχωση και ώθηση των μαθητών μας στον ψηφιακό γραμματισμό! Συγχαίρουμε και τους ACRABOTS τους άξιους μαθητές μας όλων των ηλικιών για την ωραία παρουσία και συμμετοχή σε ένα τόσο σημαντικό φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής σε επίπεδο Περιφέρειας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του σχολείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr