background img
banner
banner

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ»: Απογείωση με «Top Gun: Maverick» σε πρώτη προβολή

Μια ταινία που οι σινεφίλ περίμεναν με ανυπομονησία και κυριολεκτικά θα τους… απογειώσει! Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων» παρουσιάζει σε πρώτη προβολή, την Πέμπτη 26 Μαΐου, τη συνέχεια του Top Gun, «Top Gun: Maverick», με τον Τομ Κρουζ (59 χρονών πλέον) να επαναλαμβάνει το ρόλο του ως Πιτ Μίτσελ (Μάβερικ), 36 χρόνια μετά στην ταινία που έγραψε τη δική της ιστορία στο σινεμά.

Το «Top Gun: Maverick» θα προβληθεί λίγες μόνο μέρες μετά την θριαμβευτική υποδοχή που του επιφύλαξαν κοινό και κριτικοί στις Κάννες όπου έκανε και την επίσημη πρεμιέρα του (18 Μαΐου).

Το sequel καταφέρνει να διατηρήσει ακέραια τα στοιχεία που δημιούργησαν τον μύθο της ταινίας και του πρωταγωνιστή της από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Σε πρώτη προβολή: Από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως και την Τετάρτη 1η Ιουνίου: 18:45: Top Gun Maverick, 21:30: Top Gun Maverick.

Top Gun Maverick

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξειδικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ, «Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο.

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Σκηνοθεσία: Γιόζεφ Κοζίνσκι. Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Τζένιφερ Κόνελι, Βαλ Κίλμερ, Μάιλς Τέρνερ, Τζον Χαμ, Εντ Χάρις. Διάρκεια: 131 λεπτά. Κατάλληλη.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr