background img
banner
banner

“ΛΥΚΑΙΝΕΣ”: Φινάλε με νίκη επί της ΑΕ Καλαβρύτων (4-1) | ΦΩΤΟ

Για την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, οι “Λύκαινες” πέτυχαν την τέταρτη φετινή τους νίκη επικρατώντας με 4-1 της ΑΕ Καλαβρύτων στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.  Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν 0-1 για ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Φάτσια. Στις αρχές της επανάληψης η Κοντογιάννη έκανε το 1-2 και με δύο ακόμη τέρματα της Φάτσια (που πέτυχε χατ-τρικ) διαμορφώθηκε το τελικό 4-1. Ήταν η δεύτερη νίκη της αιγιώτικης ομάδας επί της ΑΕΚ καθώς είχαν επικρατήσει με 7-1 και στο ματς του πρώτου γύρου στα Καλάβρυτα.  Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί το παιχνίδι Ακαδημία Δόξα 98 – ΑΟΠΚ Πατίστα που θα διεξαχθεί στις 14 Μαϊου. Οι “Λύκαινες” που είναι στην 3η θέση (πίσω από Άρη Τρίπολης και Τροιζηνιακό) έχουν 13 βαθμούς και ο ΑΟΠΚ Πατίστα 12.

“ΛΥΚΑΙΝΕΣ” ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Παπαμαύρου, Δέσποινα  Νικολάου, Χριστίνα Νικολάου, Τζουμάκα, Μητροπούλου Ορσαλία, Δρουγούτη, Κοντογιάννη, Σταματοπούλου, Μήτση, Λαλιώτη, Φάτσια ( Μητροπούλου Φανή, Βαγενά, Χατζηγιάννη)/

ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παναγοπούλου Κωνσταντίνα, Τσεπούρου, Δέππα, Φλογερά, Στρατογιάννη, Βαρβιτσιώτη Ιωάννα, Κορδή Ασημίνα, Παναγοπούλου Μαρία, Στέργιου, Κορδή Νίκη, Πατερέλη (Κακκαβά, Κανελλοπούλου, Χουλιάρα, Βαρβιτσιώτη Νίκη).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr