background img
banner
banner

‘’«Ναι» στην πεζοδρόμηση, χορτάσαμε από μελέτες’’

ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ανοιχτά υπέρ της πρότασης της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγίου για πεζοδρόμηση κεντρικών αρτηριών τάχθηκε προχθες ο δήμαρχος Αιγιαλείας, μιλώντας στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Μάλιστα, δεν δίστασε να… αδειάσει την αρνητική εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας, τονίζοντας πως «χορτάσαμε από μελέτες».
Ερωτηθείς για το θέμα, ο δήμαρχος υπογράμμισε τα εξής: ΄΄Προσωπικά την υιοθετώ. Τα ζητήματα του δήμου πρέπει να λύνονται σύμφωνα με τη Δημοκρατία και τους κανόνες της. Όμως υπάρχουν πολλές φορές «παραγονταίοι» (αν μας επιτρέπεται ο όρος) που εμποδίζουν την προώθηση ζητημάτων. Δεν γίνεται πολίτες να επηρεάζουν με τον τρόπο τους δυσμενώς αποφάσεις που είναι θεμιτές και αποδεκτές από τον κόσμο, κατά το δοκούν. Οι δημοτικοί σύμβουλοι όταν εκλέγονται έχουν και την ευθύνη να διαθέτουν ηθική αντίσταση και ανάστημα και να μην εκβιάζονται στο πλαίσιο της ψηφοθηρικής πολιτικής. Όχι άλλες μελέτες και καθυστερήσεις, πεθάναμε στις μελέτες και στη σπατάλη χρόνου και ενέργειας΄΄…

Τόνισε τέλος πως κάτι τέτοιες πρακτικές έχουν κατατάξει το Αίγιο στις μη φιλικές πόλεις, σημειώνοντας πως αυτό πρέπει να αλλάξει και ότι δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετούνται μικροσυμφέροντα και να ασκείται μεμονωμένα επιρροή από καταστηματάρχες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr