background img
banner
banner

Ξεχώρισε ο Χρήστος Τσερεντζούλιας στο «Athens Track Grand Prix»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Cycling Greece, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του ΔΕΗ Γύρου Ελλάδος, διοργάνωσε με επιτυχία το «Athens Track Grand Prix». Αθλητές από όλη την Ευρώπη έδωσαν το παρών στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο την Πέμπτη 28 Απριλίου, σε έναν αγώνα κατηγορίας UCI Cat.2, στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών και Νεανίδων. Παράλληλα, έγιναν αγωνίσματα των κατηγοριών Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, σε διασυλλογικό αγώνα που διοργανώνεται από τον ΠΣ Κρόνο Νίκαιας.

Ανάμεσα στους ποδηλάτες που ξεχώρισαν ήταν και ο  Χρήστος Τσερεντζούλιας που πήρε μέρος στο ομαδικό σπριντ με την ομάδα του Π.Ο.Βόλος, που κατέλαβε την 4η θέση πίσω από την εθνική ομάδα της Ελλάδος που ήταν 3η, της Λιθουανίας (2η) και του Καζακστάν που ήταν στην πρώτη θέση.

«Παρά την απουσία του Χρήστου Βολικάκη, του κορυφαίου Έλληνα πρωταθλητή μας, που είναι τραυματίας, φέραμε ένα καλό αποτέλεσα το οποίο θα είναι οδηγός μας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου θα είναι και ο Χρήστος μαζί μας. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από την απόδοση μου στο ομαδικό σπρίντ όσο και από το κειρίν, όπου κατάφερα και ακολουθούσα τον ρυθμό τοπ σπρίντερ όπως ο Vasilius Lendel. Είναι πολύ δύσκολο παράλληλα με επαγγελματικές υποχρεώσεις να καταφέρνεις να στέκεσαι αξιοπρεπέστατα απέναντι σε τοπ επαγγελματίες ποδηλάτες», δήλωσε ο Αιγιώτης πρωταθλητής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr