background img
banner
banner

Ο Παναγιώτης Λυκούδης νέος πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η

Ο πρώην φόργουορντ (και) του Κεραυνού Αιγίου, Παναγιώτης Λυκούδης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η. Στις εκλογές έλαβε 28 ψήφους έναντι 17 του Αλέκου Κοτρωνόπουλου, ενώ από την παράταξή του εκλέχτηκαν οι Σωτήρης Κλήρης (25), Γιώργος Κολοκυθάς (23), Αλκης Κωστόπουλος (22), Ανδρέας Γκινάλας (21), Νίκος Κουμανιώτης (21), Θόδωρος Τσίπας (21), Νίκος Φραγκιάς (20) και ο Γιώργος Βασιλάτος (17). Για δύο ψήφους έμεινε εκτός ο πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης, Γιώργος Χρηστίδης. Ο Βασιλάτος ισοψήφησε με τον Φίλιππο Οικονόμου, τον Σαμψών Χαριτωνίδη και τον Γιώργο Παρασκευόπουλο με 17 ψήφους και στην κλήρωση που έγινε τυχερός ήταν ο πρώτος.

Από την παράταξη του Αλέκου Κοτρωνόπουλο εκλέχτηκε εκτός από τον ίδιο ο Δημήτρης Τρασάνης με 21 ψήφους και πλέον ο Παναγιώτης Λυκούδης έχει τη συντριπτική πλειοψηφία με 9-2 μέλη. Η θητεία του θα είναι τεσσάρων χρόνων και το επόμενο διάστημα θα γίνει η συγκρότηση σε Σώμα της νέας διοίκησης.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Νικολίτσα Κωστοπούλου (21) , Ανδρέας Λάσκαρης (20) και με κλήρωση ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος, που στάθηκε τυχερός στην κλήρωση αφού ισοψήφησε με 16 ψήφους με τον Γιώργο Σίψα.

ΦΩΤΟ Ο Παναγιώτης Λυκούδης με τους Χάρη Μπόγδανο και Γιώργο Λάγαρη τη σεζόν 2013-14 που αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr