background img
banner
banner

«Παρούσα» η Αιγιάλεια στο 14ο Συνέδριο της Ν.Δ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ»

Η εκλογική ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το κλίμα συσπείρωσης που επικρατεί στο κυβερνόν κόμμα, διαφάνηκαν κατά τις εργασίες του 14ου συνεδρίου γαλάζιας παράταξης, που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο δυναμικά, μαζικά και ουσιαστικά συνέδρια στην ιστορία του κόμματος. Σε αυτή την τόσο σημαντική συνάντηση, «παρούσα» ήταν και η Αιγιάλεια, με τη συμμετοχή του προέδρου Βασίλη Σταθακάρου και μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Ν.Δ.

Το Συνέδριο κρίνεται καθ’ όλα επιτυχημένο. Συνολικά συμμετείχαν 2.500 σύνεδροι και 6.000 παρατηρητές από όλη την Ελλάδα, ενώ οι ομιλητές στις έξι θεματικές ενότητες ξεπέρασαν τους 270.
Μιλώντας στο protionline.gr σχετικά με το τι αποκόμισε από το Συνέδριο, ο κ. Σταθακάρος μετέφερε το ενωτικό, πανηγυρικό για την Ελλάδα που αλλάζει κλίμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σημειώνοντας: ΄΄Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο χαρές και συγκινήσεις. Μία ελπιδοφόρα συνάντηση ανθρώπων με κοινό όραμα. Μετά από δυόμιση χρόνια ξαναβρέθηκαν οι Νεοδημοκράτες μαζί από όλες τις πλευρές της Ελλάδας, αντάλλαξαν απόψεις και έδωσαν την απόλυτη στήριξή τους στη μεγάλη νεοφιλελεύθερη παράταξή μας και τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Ενωμένοι συνεχίζουμε πιο δυναμικά από ποτέ, δίπλα σε κάθε πολίτη. Άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντα δίπλα στον πολίτη. Ήταν το κόμμα το φιλολαϊκό, όχι στα λόγια αλλά στα έργα. Η Ν.Δ. είναι η παράταξη που δεν έχασε ποτέ στο παρελθόν, ούτε τον βηματισμό της, ούτε την ταυτότητά της, ούτε την αξία της. Εν αντιθέσει με άλλα κόμματα που ακόμη τα ψάχνουν΄΄. Και πρόσθεσε:

΄΄Τυγχάνει, στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης και της Ελλάδας, να βρίσκεται ένας άξιος ηγέτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ισότιμος συνομιλητής και με την Ε.Ε. και με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, δημιουργώντας συμμάχους και φίλους για το καλό της Ελλάδας΄΄.

Η Πολιτική Επιτροπή «έδειξε» νεολαία!

Αναφορικά με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της είναι νεοεκλεγέντα, με την ανανέωση του σώματος της ΠΕ να φτάνει το 75%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των μελών είναι μειωμένος κατά 8,5 έτη. Συνολικά στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 1.696 σύνεδροι, εκ των οποίων το 30% ψήφισαν μέσω της ψηφιακής κάλπης του συστήματος «ΖΕΥΣ». Σημειώνεται ότι δύο Αχαιοί εξελέγησαν στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Πάτρας Βασίλη Σιαδήμα και τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Χρήστο Πανίτσα.

ΦΩΤΟ: Με τους πλέον στενούς συνεργάτες του προέδρου, Γρηγόρη Δημητριάδη και Μιχάλη Μπεκίρη. Με τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Αιγιαλείας Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη και Δημήτρη Δούκα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr