background img
banner
banner

Σύσκεψη της επιτροπής αγώνα για τη Φυσικοθεραπεία

ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

Την πρόθεσή τους να συντονιστούν εν όψει της νέας κινητοποίησης για την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αίγιο, εκδήλωσαν το βράδυ της 26ης Μαΐου, μέλη της συντονιστικής επιτροπής των φορέων της πόλης, που συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, σε συνέχεια της σύσκεψης φορέων που συνεκλήθη από τον δήμο, το βράδυ της Δευτέρας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.

Στη χθεσινή συνάντηση παρών ήταν και ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ εκ μέρους των φορέων παρέστησαν ο πρόεδρος του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας Κώστας Μεσάζος.

Να σημειωθεί ότι δεν οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της κινητοποίησης, με δήμο και φορείς ωστόσο να συμφωνούν πως προτίθενται να προχωρήσουν σε αυτοκινητοπομπή ως τα διόδια του Ελαιώνα και διανομή φυλλαδίων στους διερχόμενους οδηγούς ώστε να ενημερωθούν για το αίτημα σύσσωμου του δήμου Αιγιαλείας και στη συνέχεια μετάβαση στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης και ομιλιών. Ως πιθανή ημερομηνία πραγματοποίησης θεωρείται η Παρασκευή 10 Ιουνίου με την πορεία να προσδιορίζεται από τις 6.00μ.μ. ως τις 8.00μ.μ. και εν συνεχεία τη συγκέντρωση να ξεκινά στις 8.00 το βράδυ. Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία ημέρα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου η κίνηση θα είναι αυξημένη καθώς σκοπός είναι να γίνει γνωστό το δίκαιο αίτημα της πόλης σε περαστικούς, εκδρομείς και επισκέπτες, προκειμένου να «θορυβηθούν» κυβέρνηση και υπουργός Παιδείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr