background img
banner
banner

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΙΓΙΟΥ: Πλούσια και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα το επόμενο διάστημα

Το Χορευτικό Εργαστήρι παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυψαν από την επιδημία, συνεχίζει την προσπάθεια για ανάταξη των δυνάμεών του και προσαρμογή στην νέα πραγματικότητα, με όλες του τις δυνάμεις. Λειτούργησε τμήματα χορευτικά, όλη την περίοδο, συμφωνα με τις υγειονομικές επιταγές, έστω και με μειωμένο αριθμό μαθητών και συμμετείχε σε εκδηλώσεις και επετίους ιστορικές και άλλες. Κρατήθηκε δυνατό και αισιόδοξο και συνεχίζει την θετική του πρασπάθεια.

Για την επόμενη περίοδο προγραμμάτισε τα ακόλουθα: Κοινή συνεστίαση. Στις 3 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή, θα γίνει συνεστίαση των μελών του Χορευτικου Εργαστηρίου και των φίλων του. ΄΄Θα φάμε και θα χορέψουμε στο «Περιγιάλι» Σκούτα, Διγελιώτια. Το συμπόσιο θα συνοδεύει ζωντανή τριμελής ορχήστρα. Καλείστε να συμμετέχετε συμβάλοντας στη επιτυχία της προσπάθειας για επάνοδο στη κανονωνικότητα΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου. Ώρα προσεύλευσης 9.30μ.μ. τιμή 20 ευρώ το άτομο.

Μαρμαράς Χαλκιδικής. Στις 11 και 12 Ιουνίου, Σάββατo και Κυριακή του ερχόμενου Ιουνίου, στον Μαρμαρά Xαλκιδικής,με πρόσκληση του δήμου μας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ΄΄Ο Σύλλογός μας θα συνοδέψει του εκπροσόπους του Δήμου και θα συμμετέχει στη τελετή αδελφοποίησης όλων των δήμων της χώρας , που έχουν πολίτες προερχόμενους από των Μαρμαρά Προποντίδας. Το Χορευτικό μας τμήμα θα αποδόσει κατάλληλους για την περίσταση χορούς .Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Καλογερόπουλο και την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ κα Τσουκαλά για την πρόσκληση΄΄, σημειώνεται χαρακτηριστικά. Στις 17 Ιουνίου το Χορευτικό Εργαστήρι θα παρευρεθεί στο Αγρίνιο .Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου κάλεσε τον Σύλλογο για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του που θα γίνουν την 17η σε είδικό χώρο της. Το Χορευτικό Εραστήρι απάντησε θετικά. Την 9η Ιουλίου θα συμμετέχει όπως συνήθως στις πολιτιστικές εκδηλώσεις Αιγείρας. Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει παράσταση στο υπαίθριο θέατρο Γ. Παππάς, αφιέρωμα στη Σμύρνη, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Διοικητικό Συμβούλιο και Δάσκαλοι δραστηριοποιούνται για την καλύτερη παρουσίαση της ιστορίας, του πολιτισμού, των παθημάτων, των ηθών και εθίμων των τραγουδιών και των χορών της Σμύρνης. Πόλη του πολιτισμού και των παθημάτων. Εκλεκτοί μουσικοί και ειδικοί συνεργάτες θα ενισχύσουν την προσπάθεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr