background img
banner
banner

ΠΓΣ: Στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 30 Μαΐου η Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ 

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Παναιγιάλειου, έκανε γνωστό τον τόπο και τον χρόνο της Γενικής Συνέλευσης που θα καθορίσει το μέλλον του.

Την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης με τα μελανόλευκα μέλη και τυχόν ενδιαφερόμενους για την ανάληψη ή την συμμετοχή τους στο νέο ΔΣ που αναμένεται να σχηματιστεί.

Δεν προχώρησε το deal με τον Ινδό επενδυτή και αναμένεται η νέα διοίκηση (όταν σχηματιστεί) να εκπροσωπείται ομαδικά από τους ενδιαφερόμενους που θα ψηφιστούν και θα εκλεγούν από τα εγγεγραμένα μέλη του Παναιγιάλειου.

Μείζον θέμα η μελανόλευκη ακαδημία 

Ανάγκη από δικά του παιδιά έχει ο Παναιγιάλειος, κάτι που έγινε ιδιαίτερα αισθητό στο περασμένο πρωτάθλημα, όταν αναζητούσε παίκτες για να συμπληρώσει τις αποστολές στα τελευταία παιχνίδια.

Η σημερινή προσωρινή διοίκηση αντιλαμβανόμενη την αξία της εκπαίδευσης σε νεαρούς αθλητές που με τον καιρό θα προωθούνται στην μεγάλη ομάδα, το περιλαμβάνει σαν ένα πρόσθετο θέμα, στα υπόλοιπα γνωστά που συναντούμε σε κάθε Γενική Συνέλευση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου (Παλαιό Νοσοκομείο). Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα κάτωθι:

  1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (ΕΓΚΡΙΣΗ)
  3. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  4. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
  5. ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Υ.Γ. Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι πρόεδροι ή σύμβουλοι θα πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους με αίτηση μέχρι τις 26 Μαΐου και να την αποστείλουν στο e-mail του Συλλόγου: [email protected].

Εκ της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου. 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr