background img
banner
banner

Ακόμη ένα seatrack στην Αιγιάλεια;

ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ – ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ένας… διακαής πόθος του προέδρου Βασίλη Τζαβάρα αλλά και των κατοίκων του Ελαιώνα φαίνεται πως ικανοποιείται. Η κατ’ εξοχήν τουριστική κοινότητα της Αιγιάλειας με τον μεγάλο αριθμό καταλυμάτων, εκτός απροόπτου, θα έχει στην παραλία της και τον ειδικό μηχανισμό seatrack για την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρίες, στη θάλασσα.

Το αίτημα της τοπικής κοινότητας είχε εκφραστεί από τα προηγούμενα χρόνια (από το 2015) από πλευράς του δήμου και συγκεκριμένα από τον αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες Δ.Ε. Διακοπτού Βασίλη Χριστόπουλο, βρίσκοντας φέτος ευήκοα ώτα στον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο.

Μάλιστα, ο κ. Μπονάνος βρέθηκε χθες το πρωί στον Ελαιώνα όπου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο της κοινότητας, κάνοντας μία γενικότερη κουβέντα αλλά και βλέποντας θετικά το συγκεκριμένο αίτημα που του εκφράστηκε. Ο δε κ. Χριστόπουλος ενημέρωσε για τον διαγωνισμό που «τρέχει» και αφορά τα έργα για την πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρίες στις παραλίες της Αιγιάλειας, όπου μαζί με την αρμοδιότητα της Περιφέρειας ως προς τα seatrack θα κάνουν τις παραλίες της Αιγιάλειας προσβάσιμες για όλους, βάζοντας έτσι ένα «συν» επιπλέον, στις τουριστικές υποδομές.

Υπενθυμίζεται ότι seatrack τοποθετούνται στην Αιγιάλεια τα τελευταία χρόνια, στις παραλίες Αβύθου και Συλιβαινιωτίκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr