background img
banner
banner

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ BC: Γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου και τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς | ΦΩΤΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

H καθιερωμένη γιορτή λήξης των ακαδημιών του Αστέρα Τέμενης, για μία ακόμη χρονιά συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο, αυτή τη φορά στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και φέτος η γιορτή – θεσμός των τελευταίων χρόνων που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Affidea Ελλάδος, μεγάλου χορηγού του συλλόγου. Το ανοιχτό γήπεδο της Τέμενης ήταν γεμάτο από κόσμο ενώ με την παρουσία τους ξεχώρισαν οι διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από το χώρο του ελληνικού μπάσκετ στους οποίους απονεμήθηκαν βραβεία για την συνολική προσφορά τους στην ελληνική καλαθοσφαίριση.

Παρόντες ήταν ο παλαιός διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού Σταύρος Ελληνιάδης, ο γνωστός προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο νεαρός άσσος του Ιωνικού Νικαίας Νίκος Αρσενόπουλος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας της Νίκαιας, Αντώνης Χατζηκυριάκος, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε και φέτος ο Μαϊκ Φουντεδάκης, ο εκφωνητής – μεταξύ άλλων – του μπασκετικού Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Τα τιμώμενα πρόσωπα, στο πλαίσιο της βράβευσής τους από τη διοίκηση του Αστέρα, ευχήθηκαν η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και σύντομα να βρεθεί και στις εθνικές κατηγορίες. Κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Γιώργο  Καλαφατάκη, ο έμπειρος προπονητής είπε μεταξύ άλλων: «Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Ακαδημία του συλλόγου για το έργο της και ιδιαίτερα στα μέλη του Δ.Σ. που καλλιεργούν ένα φυτώριο ταλέντων, που παράγουν ήθος και αθλητισμό”. Τα παιδιά των ακαδημιών πήραν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ μέσα σε αποθέωση έγινε η απονομή του κυπέλλου στην ανδρική ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο – για πρώτη φορά στην ιστορία της – στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών, το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Άρη Ξενούλη, σύσσωμη η διοίκηση προεξέχοντος του προέδρου Γιώργου Χρηστίδη και φυσικά ο Θεόδωρος Καρουτζος, πρόεδρος της affidea, μεγάλου χορηγού του συλλόγου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και όλοι οι χορηγοί που στηρίζουν την προσπάθεια της διοίκησης τα τελευταία χρόνια.

Θεόδωρος Καρούτζος: “Τα όνειρα και οι στόχοι για τον Αστέρα δεν έχουν πιάσει ταβάνι”

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Θεόδωρος Καρούτζος ανέτρεξε στο πρόσφατο παρελθόν, θυμήθηκε την πρώτη γιορτή που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια στον ίδιο χώρο, στην πρώτη άνοδο του Αστέρα, τονίζοντας: “Τότε, είχα πει ότι η ομάδα κάθε χρόνο θα ανεβαίνει και κατηγορία. Ίσως κάποιοι να το θεώρησαν υπερβολικό, ότι ήταν λόγια τα οποία συνηθίζεται να λέγονται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Εμείς όμως είχαμε ένα πλάνο, το πιστέψαμε, το ακολουθήσαμε πιστά και τα αποτελέσματα φάνηκαν άμεσα. Τα όνειρα όμως και οι στόχοι δεν σταματούν εδώ. Δεν έπιασαν ταβάνι και θα συνεχίσουμε το πλάνο μας και τα επόμενα χρόνια, χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με έργα εντός και εκτός γηπέδου.  Ένας από τους μεγάλους μας στόχους, ο μεγαλύτερος ίσως, είναι η κατασκευή κλειστού γηπέδου σε αυτόν εδώ τον χώρο και είμαστε σε καλό δρόμο προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά”

 Γιώργος Χρηστίδης: “Ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες”

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης B.C. από την πλευρά του συμπλήρωσε: «Στόχος μας είναι να παράγουμε ήθος, να εκπαιδευτούμε καλύτερα και να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία ανάδειξης παικτών, ώστε τα δικά μας παιδιά να εξελιχθούν, να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και να γράψουν τη δική τους ιστορία στα παρκέ, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα των Ακαδημιών και επιδιώκοντας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους μικρούς αθλητές».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr