background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Επιστροφών συνέχεια στην ομάδα του Α.Ο. Αιγιαλέων

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΑΓΑΝΝΗΣ

Λευτέρης Δρακόπουλος

Με την απόκτηση εκ νέου, του ακραίου παίκτη Λευτέρη Δρακόπουλου, συνεχίζεται δυναμικά η ενίσχυση του Α.Ο. Αιγιαλέων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο 25χρονος δυνατός παίκτης, ανήκε στο δυναμικό των λιονταριών τη “χαμένη” σεζόν 2020-21 και ουσιαστικά τώρα θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίσημους αγώνες αφού τότε δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Γέννημα-θρέμμα της Ε.Α. Πατρών, ο Λευτέρης είχε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ολυμπιάδα την περασμένη χρονιά, καθώς η ομάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στην Α2 κατηγορίας. Πρώτη φορά στην Preleague, η διοίκηση τον καλωσορίζει εκ νέου και του εύχεται υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες ακόμα, αυτή τη φορά με το λιοντάρι στο στήθος.

Νίκος Μαυραγάννης

Παράλληλα συνεχίζονται οι ανανεώσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ με τον Νίκο Μαυραγάννη να… παίρνει σειρά μετά την ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας. Παίκτης με εμπειρία στη Volleyleague, ο Νίκος αποδείχθηκε πολύτιμος παίκτης στην πρεμιέρα των λιονταριών στην Preleague, καθώς και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο.

Λαχειοφόρος και κάρτες διαρκείας

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων τον περασμένο Απρίλιο διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, με τον νικητή να κερδίζει δώρα αξίας 200 ευρώ. Η κλήρωση συνδέθηκε με αυτή του Λαϊκού Λαχείου της 26ης Απριλίου, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική της διοίκησης ώστε να διασσφαλίζεται η διαφάνεια της διαδικασίας. Νεαρές “λιονταρίνες” είχαν βγει τότε στην αγορά της πόλης για τον σκοπό αυτό και η στήριξη των Αιγιωτων, και όχι μόνο, ήταν συγκινητική!

Ο μεγάλος νικητής κέρδισε μια Action Camera, ένα ηχείο Bluetooth, ακουστικά Η/Υ, κάμερα Η/Υ, ένα smart watch και μια έξυπνη ζυγαριά. Η μεγάλη επιτυχία εκείνης της λαχειοφόρου προσανατολίζει τη διοίκηση στη δημιουργία νέας, με έπαθλο πολύ μεγάλο δώρο που θα “τρέξει” μέχρι τέλους του χρόνου όταν θα γίνει και η κλήρωση (31 Δεκεμβρίου). Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα ενώ μέσα στον Ιούλιο θα κυκλοφορήσουν και οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2021 – 22 που θα διατίθενται – όπως πέρυσι – στην πολύ χαμηλή τιμή των 10 ευρώ και θα αφορούν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της preleague των Ανδρών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr