background img
banner
banner

Βραδιά ποίησης προς τιμήν της Πόλας Γιαννακοπούλου-Βακιρλή

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

Βραδιά ποίησης προς τιμήν της φιλολόγου – ποιήτριας Πόλας Γιαννακοπούλου-Βακιρλή, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.,θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο 25 Ιουνίου στις 7.30μ.μ. στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στη Μυρτιά Αιγίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσίαση της τελευταίας ποιητικής συλλογής με τίτλο «Τα κατά συνθήκην και μη». Την ανάλυση των ποιημάτων θα κάνει η ίδια η ποιήτρια και ο φιλόλογος Κώστας Σταύρου. Ποιήματα θα απαγγείλουν τρεις προσκεκλημένοι, ενώ την βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η δασκάλα πιάνου και υπεύθυνη χορωδιών Μπέσσυ Νάσση καθώς και τα εξής παιδιά από την περιοχή που σπουδάζουν μουσική: Ευθύμιος Καρανικόλας (πιάνο), Καρβελά Ασημίνα (βιολί) και Αλέξανδρος Κοσμάς (πιάνο).

H Πόλα Γιαννακοπούλου-Βακιρλή γεννήθηκε στο Σύδνεϋ, αλλά μεγάλωσε στην Ακράτα. Τελείωσε τη φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Δίδαξε σαν φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Έχει εκδώσει πέντε ποιητικές συλλογές και είναι υπό έκδοση και η έκτη ποιητική συλλογή. Είναι παντρεμένη κι έχει δυο γιους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr