background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μόνο Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων σε ετοιμότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΛΕΧΩΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας μπορεί να μην είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι και το ευκολότερο. Τα τελευταία χρόνια σε μόνιμη βάση βλέπουμε σωματεία που μπορεί να καταλήξουν στο φινάλε σε υποβιβασμό και να παίρνουν αποτελέσματα από ομάδες που πρωταγωνιστούν για την άνοδο.
Αρκετά είναι τα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες και εδώ το μυστικό είναι να υπάρχει το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση, εννοώντας τους διοικούντες και τους αγωνίζοντες.

Να μην έχει τον ρόλο κομπάρσου και πάλι η Αιγιάλεια

Τις καλύτερες βαθμολογικές θέσεις που κατάφεραν στο περυσινό πρωτάθλημα οι 7 ομάδες της Αιγιάλειας, ήταν η 4η από τον Αχιλλέα Καμαρών και η 5η από τον Φοίνικα / Ζήρια.
Ο Αχιλλέας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και βρισκόταν στην 1η θέση του 2ου ομίλου για τον α΄ γύρο μόνο, αφού η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη σε πορεία και αποτελέσματα.
Ο Φοίνικας / Ζήρια κατάφερε με τις οδηγίες του Νίκου Ψυχογιάννη να κερδίσει σημαντικό έδαφος με την πάροδο των αγωνιστικών και να αφήσει αρκετά πίσω την επικίνδυνη ζώνη και την υποψηφιότητα του υποβιβασμού, όπως αρκετοί τον υπολόγιζαν.

Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων τα δυνατά χαρτιά

Τα προερχόμενα από την Α΄ κατηγορία σωματεία Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων, έχασαν στα play out την μάχη της παραμονής.
Το γεγονός της διατήρησης του βασικού ρόστερ, αλλά και κάποιες προσθήκες που έχουν ήδη ξεκινήσει, φέρνει τα δυο σωματεία της περιοχής μας σε ρόλο πρωταγωνιστή.
Μπορούμε από τώρα να αισιοδοξούμε ότι θα «σπάσει» το περυσινό κατεστημένο, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ομάδες εκτός περιοχής μας.

Εκκρεμότητες πολλές στον Αχιλλέα Καμαρών

Η Γενική Συνέλευση στον Αχιλλέα Καμαρών πήρε αναβολή για τον επόμενο μήνα, οπότε οι εξελίξεις παραμένουν στάσιμες, η διοίκηση παραμένει ακέφαλη, ο προπονητής Μιχάλης Τρίψας αμφίβολος και αναζητά συνεργασία με άλλο σωματείο, οι ποδοσφαιριστές σε σκέψη να ζητήσουν τα δελτία τους, κάτι που ήδη έχει αποφασίσει ο Δημήτρης Καυγάς.

Στασιμότητα και στον Φοίνικα / Ζήρια

Κάτι ανάλογο με την ομάδα των Καμαρών, συμβαίνει και τον Φοίνικα / Ζήρια. Ο προπονητής Δημήτρης Ψυχογιάννης περιμένει την Γενική Συνέλευση, για να μάθει αν και πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον πάγκο της ομάδας. χαρακτηρίζεται επιτυχημένος με την περυσινή πορεία της ομάδας του, περιμένει τώρα το «γκολ» από την διοίκηση.

Καθυστέρηση και στην Φλόγα Ροδιάς

Μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η Φλόγα Ροδιάς, να πραγματοποιεί τα θέματα της ομάδας την ύστατη ώρα.
Βέβαια αυτό προσφέρει ένα ελεύθερο καλοκαίρι χωρίς σκοτούρες στην διοίκηση, βάζει όμως σε σκέψεις τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Μπαίνει στον χορό ο Αστέρας Τέμενης

Στον Αστέρα Τέμενης είχαν στραμμένη την προσοχή στα τμήματα της Ακαδημίας και στο «Θουκυδίδειο» τουρνουά με ομάδες της Αθήνας και της Αιγιάλειας.
Έχουν τώρα ξεκινήσει οι επαφές με το υπάρχον ρόστερ και παράλληλα γίνονται οι επιλογές προώθησης νεαρών από την ακαδημία στην μεγάλη ομάδα.

Σε σταυροδρόμι η ΑΕ Αιγίου

Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη στην ΑΕ Αιγίου και έχουν πολλά πράγματα να βάλουν σε σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Ότι είναι να γίνει όμως θα ξεκινήσει από σήμερα, αφού αργά χθες το βράδυ ήταν το καθοριστικό τρίτο και τελευταίο ραντεβού με την Θύελλα Αιγίου.
Εκπρόσωποι των δυο διοικήσεων και οι προπονητές Κυριάκος Αθανασίου και Χρήστος Μαστροκυριάκος, κάθισαν στο τραπέζι με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή σε μια ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Προσοχή στον Δαβουρλή Κ. 92

Από τις ομάδες που θα συμπληρώσουν τον 2ο όμιλο Αιγίου στην Β΄ κατηγορία, περισσότερο επικίνδυνος παρουσιάζεται ο Δαβουρλής. Ένα σωματείο νεανικό, με προπονητή τον Ερρίκο Μαράτο, που ταυτίζεται στην αξιοποίηση ταλέντων.

Από την Α΄ κατηγορία εκτός από τον Δαβουρλή, έρχονται επίσης στον όμιλό μας το Ανω Καστρίτσι, η ΑΠΟ Αρόη και ο Αετός Ρίου. Ε
ίναι ομάδες με σκαμπανεβάσματα και με μειονέκτημα την έλλειψη σταθερότητας.

Από τον περυσινό όμιλο παραμένουν: Ζαβλάνι και Αργυρά, ενώ έρχεται να προστεθεί και ο Ηρακλής Πατρών, που είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr