background img
banner
banner

Κάνουν το Αίγιο υπερήφανο!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις που φέρνουν στην «κορυφή» κάποιους μαθητές. Δύο μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου, κάνουν το Αίγιο υπερήφανο, συμμετέχοντας σε διεθνείς μαθητικούς διαγωνισμούς!

Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Αιγίου, με ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν τους μαθητές της Γ΄ τάξης Ζορμπά Χρήστο και Φειδάκη Αθανάσιο που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο εξωτερικό, μετά από τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στους διαγωνισμούς Φυσικής και Χημείας, στους οποίους συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα ο Αθανάσιος Φειδάκης ήλθε πρώτος στην Ολυμπιάδα Χημείας και μαζί με άλλους τρεις μαθητές θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 54η Ολυμπιάδα Χημείας που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 20 Ιουλίου 2022 στην Κίνα. Παράλληλα ο Χρήστος Ζορμπάς ήλθε δεύτερος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» και μαζί με άλλους τέσσερις μαθητές θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 52η Ολυμπιάδα Φυσικής , η οποία φέτος διοργανώνεται από την Ελβετία στο διάστημα 10 έως 17 Ιουλίου 2022 με συμμετοχή 400 μαθητών από 80 χώρες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr