background img
banner
banner

Οικονομική έγκριση του κονδυλίου που απαιτείται για τις κινητοποιήσεις

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Στην οργάνωση των κινητοποιήσεων για την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αίγιο, έχουν… στρέψει το βλέμμα στον δήμο Αιγιαλείας. Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, η  Οικονομική Επιτροπή του δήμου ενέκρινε τα χρήματα που θα χρειαστούν, μέσω της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, για την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων προς αυτή την κατεύθυνση, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 24/6, στις 8.00 το απόγευμα, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιουνίου, η αναμόρφωση θα εγκριθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας.

Να σημειωθεί ότι την αναμόρφωση στην Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε και η μείζονα αντιπολίτευση δια των δύο μελών που την εκπροσωπούν του επικεφαλής Χρήστου Γούτου και του μέλους Περικλή Παπαγιαννακόπουλου, ενώ απουσίαζε η ελάσσονα. Το σκεπτικό – προφανώς – έχει να κάνει με το κοινό «μέτωπο» που έχει δημιουργηθεί με τη συμμετοχή δήμου – φορέων – συλλόγων αλλά και πολιτών πλέον, έτσι ώστε να μην υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα που θα «στέλνει» το Τμήμα Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα, κλείνοντας το Παράρτημα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αίγιο.

Στην ενιαία γραμμή είχαν συμφωνήσει οι δημοτικές παρατάξεις, πέραν αυτής της Βάσως Ψυχράμη που δεν ανταποκρίνεται στα καλέσματα του κ. Καλογερόπουλου και δεν συμμετείχε στη διαδημοτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του δημάρχου, με τον τελευταίο μάλιστα να επαναλαμβάνει πως εάν η αντίδραση δεν είναι ομόθυμη και ομόφωνη τότε να μην πραγματοποιηθεί καθόλου.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι η «Ποιοτική Αιγιάλεια» είχε συμμετάσχει δυναμικά στο πρώτο συλλαλητήριο που είχε πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στον Μεγανίτη για το ίδιο θέμα, όπως άλλωστε και εκπρόσωποι και των υπολοίπων παρατάξεων.

Σε ό,τι αφορά το κόστος για τις κινητοποιήσεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, έχει να κάνει κυρίως με τη μεθαυριανή συγκέντρωση – εκδήλωση στα Υψηλά Αλώνια, η οποία θα πλαισιωθεί από μουσικό συγκρότημα, το γύρισμα και την προβολή σποτ αλλά και την έκδοση φυλλαδίων που θα διανεμηθούν στην κινητοποίηση της Παρασκευής 1η Ιουλίου, στα διόδια της Ν.Ε.Ο. στον Ελαιώνα.

Τι θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο

Ως προς τα ποσά της 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού έτους 2022 του δήμου με την εγγραφή νέων ΚΑ εξόδων για την ανάδειξη των επιχειρημάτων παραμονής του τμήματος Φυσικοθεραπείας στον δήμο, έχουν εξής:

Για παραγωγή τηλεοπτικού τρέιλερ με την ανάδειξη των επιχειρημάτων παραμονής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στον δήμο 1.612 ευρώ, δημοσίευση σε εφημερίδες για την ανάδειξη των επιχειρημάτων παραμονής του Τμήματος 1.984 ευρώ, προβολή banner στα site για την ανάδειξη των επιχειρημάτων παραμονής του Τμήματος 496 ευρώ, τηλεοπτικό σποτ σε τηλεοπτικούς σταθμούς για την ανάδειξη των επιχειρημάτων του δήμου 496 ευρώ, παραγωγή και εκτύπωση φυλλαδίων 396,80 ευρώ, Διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης 2.880 ευρώ και ηχητική κάλυψη εκδήλωσης 500 ευρώ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr