background img
banner
banner

Παναγιώτης Κουτσούκης: “Είναι καιρός να επιστρέψω στη διοίκηση με άλλα έμπιστα μέλη”

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ

Στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Αχιλλέα Καμαρών. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο νέο ΔΣ, όσο υπάρχουν τάσεις προς αποχώρηση, αλλά και ενδιαφέρον από νέα μέλη να ενταχθούν στην διοίκηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους και ο Παναγιώτης Κουτσούκης, ο οποίος παλαιότερα επί σειρά ετών υπήρξε πρόεδρος και μέλος της διοίκησης του Αχιλλέα.

Μάλιστα στις πολύ καλές εποχές που η ομάδα των Καμαρών πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Παναγιώτης Κουτσούκης εκδήλωσε και στο protionline.gr το ενδιαφέρον του να ενταχθεί στο νέο ΔΣ, λέγοντας.

«Πιστεύω ότι είναι καιρός να επιστρέψω και πάλι στη διοίκηση του Αχιλλέα, έχοντας παράλληλα κάποιους ενδιαφερόμενους για το ΔΣ του σωματείου της περιοχής μας, τους οποίους εμπιστεύομαι απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην λειτουργία και τους στόχους του Αχιλλέα.
Δεν είναι αυτοσκοπός μου η θέση του προέδρου, μάλιστα έχω προτείνει σε κάποιον από την περιοχή αυτή την θέση και πιστεύω ότι θα τον πείσω να την αποδεχτεί.»

Προφανώς ο Παναγιώτης Κουτσούκης στην πρότασή του για πρόεδρο της ομάδας του Αχιλλέα, εννοεί τον Ανδρέα Νιγιάννη, που πρόσφατα είχε εγκαταλείψει το τιμόνι της ομάδας των Καμαρών.
Στην πρόσφατη συνέντευξη που είχε με τo protionline.gr, ο Ανδρέας Νιγιάννης δεν άνοιξε τα χαρτιά του και είναι άγνωστο για την θέση που θα πάρει στις επερχόμενες εκλογές. Το σίγουρο είναι ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr