background img
banner
banner

Σε εγρήγορση η Τοπική Νέα Δημοκρατία

ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Η τοπική Νέα Δημοκρατία ανεβάζει… στροφές στον εσωκομματικό της μηχανισμό, με την εκπαίδευση στελεχών και την ενημέρωση ψηφοφόρων. Ο κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Ν.Δ. στην Αχαΐα συνεχίζεται με επιτυχία. Την Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 8:15 το βράδυ, η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας σε συνεργασία με τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας, συνδιοργάνωσαν  συγκέντρωση στελεχών, μελών και εθελοντών στο «Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο στη Μυρτιά. Κεντρικές εισηγήσεις έγιναν από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας Βασίλη Σταθακάρο ενώ ακολούθησε συζήτηση.

Μιλώντας στο protionline.gr για τις συναντήσεις, ο κ. Σταθακάρος επισήμανε: ΄΄Σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ πραγματοποιούμε συναντήσεις με στελέχη, ξεκινώντας από τους τέως δήμους της Ακράτας/Αιγείρας, Συμπολιτείας/Ερινεού και βέβαια του Διακοπτού. Tο βράδυ της Δευτέρας, είναι η τελευταία μας επαφή υπό αυτή τη μορφή, στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο του Αιγίου. Πρόκειται για μετασυνεδριακές συναντήσεις στελεχών. Μεταφέραμε το κλίμα που επικράτησε στο 14ο Συνέδριο και τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ μας, σχολιάσαμε και τα κομματικά και τα κυβερνητικά δρώμενα και επιπλέον, καταγράψαμε την ετοιμότητα των στελεχών μας. Δεν έχει καμία σημασία για εμάς πότε ακριβώς θα γίνουν οι εκλογές ή πότε θα ανακοινωθεί κάτι τέτοιο από τον πρωθυπουργό. Εμείς οφείλουμε στην ιδεολογία και στον εαυτό μας, να είμαστε σε εγρήγορση και να υπάρχει οργάνωση, προετοιμασία σε κάθε επίπεδο και σε κάθε περιοχή. Αυτό συμβαίνει και στην Αιγιάλεια. “Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” λέει μια παροιμία, αυτό κάνουμε και εμείς. Δεν θέλουμε να ψάχνουμε τελευταία στιγμή εκλογικούς αντιπροσώπους, ούτε να περιμένουμε την ύστατη στιγμή πώς θα προβληθεί το κόμμα και το ποια γραμμή θα ακολουθήσουμε΄΄.

Ερωτηθείς για το εάν ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν ήδη την κεντρική διοίκηση να βρίσκεται σε επικοινωνία με ΔΕΕΠ και Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας είπε πως ΄΄δεν έχουν γίνει νύξεις ή συζητήσεις σχετικά με τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την δυναμική του ψηφοδελτίου. Αυτό το θέμα είναι αποκλειστικά της κεντρικής διοίκησης και επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού. Η ονοματολογία καλά κρατεί και ήδη ακούγονται πολλά και θα ακουστούν και άλλα… τόσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας΄΄.

Ως προς τα επόμενα βήματα, ο κ. Σταθακάρος σημείωσε: ΄΄Οι δράσεις μας συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και πρόκειται να οργανωθούν και άλλα πράγματα, πολύ σύντομα. Αυτό που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα είναι ότι πήραμε από την κεντρική διοίκηση τα εύσημα για τις συναντήσεις και τις περιοδείες ενημέρωσης που πραγματοποιούμε και γι’ αυτό επιλέξαμε αυτόν τον τίτλο για το συνέδριο του κόμματος το “δίπλα στον πολίτη”. Γιατί πραγματικά είμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη και στην πρώτη γραμμή του αγώνα που δεν σταματά ποτέ΄΄.

Στο Πολύκεντρο  μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ν.Δ. Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο εκπρόσωπος του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, Άρης Πατσόπουλος, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα, Δημήτρης Κυριακίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος, ο πρώην δήμαρχος Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας Νίκος Καραΐσκος, Στράτος Βαρδάκης και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γιοβάς και Πάνος Γιάννουλης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Άρης Τηλιγάδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Θανάσης Γεωργάκης και πολλά παλιά και νέα αυτοδιοικητικά στελέχη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr