background img
banner
banner

Υπερίσχυσε η Π.Α.Κ. στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ψήφο εμπιστοσύνης στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο φαίνεται πως έδωσαν οι 29 αντιπρόσωποι των σωματείων της δύναμης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Συγκεκριμένα, επανεκλέγονται τα οκτώ από τα εννέα μέλη της απερχόμενης διοίκησης ενώ πρώτος σε ψήφους ήρθε ο επί σειρά ετών πρόεδρος, Παναγιώτης Γεωργόπουλος.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο, από τις 6.00 ως τις 9.00 το απόγευμα, με δυνατότητα και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Υποψήφιες ήταν δύο παρατάξεις: Η Π.Α.Κ. και η Δ.Α.Σ. Η πρώτη έλαβε 25 ψήφους και η δεύτερη 4, άρα εκλέγουν η Π.Α.Κ. οκτώ έδρες και η Δ.Α.Σ. 1.

Συγκεκριμένα, έλαβαν και εκλέγονται: Παναγιώτης Γεωργόπουλος 24 ψήφους, Παναγιώτης Καυκάς 21, Κωνσταντίνος Γιάχος 19, Παναγιώτης Κουτσουμπής 17, Σταύρος Λειβαδίτης 17, Γιώργος Σαζακλής 17, Μαρία Κοντεσοπούλου 15, Νίκος Παπαγιαννόπουλος 14, Παναγιώτης Νύχτης 4.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται από την Π.Α.Κ. οι Κωνσταντίνα Σπύρου, Στυλιανός Κώσταρος και Θεόδωρος Ψυχράμης και ως αντιπρόσωπος για τη Γ.Σ.Ε.Ε. ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος από την Π.Α.Κ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr