background img
banner
banner

Άσφαλτος μετά από καιρό στην ανατολική είσοδο του Ελαιώνα

ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ – ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΚΑΤΟΙΚΩΝ

«Κάλιο αργά παρά ποτέ» για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα της ανατολικής εισόδου του Ελαιώνα. Χθες, με μέριμνα του δήμου Αιγιαλείας και συγκεκριμένα της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων, πραγματοποιήθηκε η ρίψη ασφάλτου επιλύοντας το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε στην κυκλοφορία της οδού εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος. Να σημειωθεί ότι το έργο είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα σε συγκεκριμένη εργολαβία από τον δήμο, πλην όμως οι τελευταίες εξελίξεις με τις ανατιμήσεις των υλικών αλλά και η γραφειοκρατία είχαν καθυστερήσει την έναρξη των εργασιών. Όπως ανέφερε στο protionline.gr ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄ασφαλτοστρώθηκε το τμήμα της ανατολικής εισόδου το οποίο αποκαταστάθηκε. Είναι γεγονός πως είχε καταστραφεί και ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό τους διερχόμενους οδηγούς, ειδικά τους μαθητές που πηγαίνουν στο Νηπιαγωγείο του Ελαιώνα και τους γονείς τους, υπήρχε καθημερινή ταλαιπωρία΄΄.

Γραφειοκρατία και υλικά έφερναν καθυστερήσεις

Επιπλέον, ο αντιδήμαχος σημείωσε: ΄΄Για λόγους γραφειοκρατίας όλο αυτό το διάστημα, αλλά και εξαιτίας των ανατιμήσεων στα υλικά, το έργο είχε καθυστερήσει, ωστόσο είμαστε τυχεροί που η εργολαβία ανήκει σε υγιή εταιρεία και μπορεί να καθυστέρησε λίγο αλλά τελικώς πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Θα θέλαμε το έργο να έχει εκτελεστεί πολύ νωρίτερα όμως θυμίζουμε ότι είναι δύσκολο να γίνει ρίψει ασφάλτου χειμώνα΄΄.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο τμήμα, περίπου 600 μέτρων, που βελτιώνει την κυκλοφορία σε μεγάλο βαθμό. ΄΄Συνεχίζουμε με μικρές παρεμβάσεις και έργα, που σκοπό έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας΄΄, κατέληξε ο κ. Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr