background img
banner
banner

Έφτασε στον τελικό η Μικτή Παίδων δεν …ήπιε νερό

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 1-0, ΕΧΑΣΕ 1-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ήταν η πρώτη φορά που η Μικτή Παίδων Αχαΐας έφτασε να αγωνιστεί στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος, φάνηκε ότι θα μπορούσε να φύγει από τον Βόλο και με το τρόπαιο, όταν προηγήθηκε και η αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης έμεινε με 10 παίκτες, αλλά…

Ο Ντεντόπουλος με κόρνερ το 1-0 για την Αχαΐα

Γρήγορο γκολ με απ’ ευθείας εκτέλεσε κόρνερ του Ντεντόπουλου στο 11΄ και 1-0 για την Κ-15 Αχαΐας. Στη συνέχεια ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες από την Μικτή του νομού μας με τον Ξηνταρόπουλο, τον Τσερικλό και τον Φλωράτο.

Ανατροπή και νίκη 2-1 η Κοζάνη

Αν και η ομάδα της Κοζάνης έμεινε με παίκτη λιγότερο στο β΄ ημίχρονο από την αποβολή του Αδαμόπουλου στο 47΄, που ήταν τελευταίος παίκτες και ανέτρεψε τον Μυλωνά, εν τούτοις κατάφερε να ανατρέψει την σε βάρος της κατάσταση. Ισοφάρισε 1-1 με Κάτανο στο 47΄ και με τον Τσιόκανο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 51΄.

Χαλάζι και διακοπή στο 75΄

Αγρίεψαν οι καιρικές συνθήκες στον Βόλο στην αρχή με τη καταιγίδα που δημιούργησε πρόβλημα στους προβολείς και στη συνέχεια με το χαλάζι, που ανάγκασε τον διαιτητή Γιώργο Τσολόπουλο από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, να διακόψει το παιχνίδι στο 75΄, μέχρι να ηρεμήσουν τα καιρικά φαινόμενα.
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Κ. Σωτηρόπουλος-Δ. Βαλσαμής): Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος (59’ Διαμαντόπουλος) , Παππάς, Ξηνταρόπουλος, Βαγενάς, Μπιρλής, Βερβίτας (51’ Σπανός), Τσερικλός (75’ Κανελλόπουλος) , Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (59’ Μαντάς) , Φλωράτος (41’ Μυλωνάς).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr