background img
banner
banner

Αίτημα για παύση εργασιών στο έργο της αποχέτευσης στα Συλιβαινιώτικα

ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τη διακοπή των εργασιών κατασκευής των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης ζητά με έγγραφό του προς τον δήμαρχο Αιγιαλείας ο πρόεδρος της Κοινότητας Συλιβαινιωτίκων Παναγιώτης Κρικέτος. Αιτία τα τεράστια προβλήματα που προκαλούνται εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: ΄΄Η παραλία Συλιβαινιωτίκων, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του δήμου μας. σε αυτή λοιπόν εκτελείται επιτέλους, επί της δικής σας θητείας, το σπουδαίο έργο κατασκευής των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης. Δυστυχώς, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας παρακαλέσω να διακοπούν οι εργασίες, αφού επουλωθούν τα τραύματα στο οδόστρωμα, προκειμένου να εκλείψουν τα προβλήματα που προκαλούνται από την κατασκευή του κατά τα άλλα σπουδαίου αυτού έργου, όπως καθημερινές διακοπές νερού, δημιουργία τεράστιων όγκων σκόνης, καθώς και κυκλοφοριακό έμφραγμα ιδίως τα Σαββατοκύριακα που ο κόσμος πολλαπλασιάζεται. Τα προβλήματα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, δυσχεραίνουν την λειτουργία των επιχειρήσεων, που περιμένουν εναγωνίως, μετά από δύο χρόνια ύφεσης λόγω της πανδημίας, να δουλέψουν, προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους΄΄.
Και καταλήγει: ΄΄Ειλικρινά έχουμε όλοι εξαντλήσει την υπομονή μας, ασπαζόμενοι την σπουδαιότητα αποπεράτωσης του έργου, αλλά θεωρούμε ότι με δύο μήνες πιο πίσω δεν είναι η συντέλεια του κόσμου, τη στιγμή που για πολλά – πολλά χρόνια δεν υπήρχε αποχέτευση. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να κάνετε δεκτό το αίτημά μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr