background img
banner
banner

ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Δέκα παίκτες της Αιγιάλειας στο ρόστερ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ

Αποχαιρετιστήριο δείπνο είχε η ομάδα των Καλαβρύτων στην ταβέρνα του προέδρου Τάκη Βαρβιτσιώτη, στο οποίο παρευρέθηκαν και οι 10 ποδοσφαιριστές από την Αιγιάλεια, που έχουν προστεθεί στο έμψυχο υλικό της ΑΕ Καλαβρύτων.

Εκεί το σύνολο των ποδοσφαιριστών εξέφρασε την προτίμησή του να παραμείνει στην ομάδα, διατηρώντας έτσι το ομαδικό πνεύμα που τους διακρίνει και εκ των πραγμάτων ο στόχος της νέας αγωνιστικής σεζόν θα είναι υψηλός.

Αν και όπως τονίζει ο προπονητής Κωστής Βλάχος: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς να είναι αυτοσκοπός μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με ανεπηρέαστη την ομάδα από τον υποβιβασμό, ετοιμάζουμε κανονικά το νέο μας πλάνο.»

Εκλογές και τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο

Γενική Συνέλευση και εκλογές πλησιάζουν στην ΑΕ Καλαβρύτων, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα.
Παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα για την τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο των Καλαβρύτων, όπως και πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο του Σκεπαστού.
Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Καλαβρύτων, γεγονός που άφησε ικανοποιημένη την ομάδα της Παναχαϊκής που το επισκέφθηκε και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στα Καλάβρυτα στα τέλη Ιουλίου.

Οι 10 Αιγιαλείς των Καλαβρύτων

Μπορεί η απόσταση ανάμεσα στο Αίγιο και τα Καλάβρυτα να είναι κουραστική για τις προπονήσεις και τους αγώνες, εν τούτοις δέκα ποδοσφαιριστές της Αιγιάλειας ενισχύουν το ρόστερ της ΑΕ Καλαβρύτων.

Αυτοί είναι οι: Γιάννης Λέσης, Αλέξανδρος Βάκρινος, Παναγιώτης Γκλαβάς, Άγγελος Αντύπας, Κώστας Σκιαδάς, Μάκης Θεοτοκάτος, Μάριος Μητρόπουλος, Νίκος Παπαγεωργίου, Κώστας Ασπρούκος, Αντώνης Θεοδούλης.

Από την περιοχή των Καλαβρύτων είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές: Κώστας Παπαδημητρόπουλος, Παναγιώτης Βλάχος, Γιώργος Αλεξόπουλος, Γιώργος Φλογεράς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θόδωρος Κουτρουμάνης, Σταύρος Τσαβαλάς, Γιώργος Τσαβαλάς, Μάκης Βραχλιώτης, Γιώργος Παπαβραμόπουλος, Ανδριάνο Ντάτσι, Αχιλλέας Δαφαλιάς.

Αμφιβολίες για 4 στην ΑΕΚ

Πανελλήνιες δείνουν οι Ρετζίνο Κέφα και Θεοδόσης Θεοδοσίου, οι οποίοι αν περάσουν σε σχολές μακριά από την περιοχή μας, θα είναι δύσκολο να συνεχίσουν να υπολογίζονται στην ΑΕ Καλαβρύτων από τον προπονητή Κωστή Βλάχο.
Αμφίβολοι είναι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Γιώργος και Θόδωρος Αναγνωστόπουλος, ενώ και για την σεζόν που έρχεται, θα προωθηθούν δυο παιδιά από την Κ-14 στην μεγάλη ερασιτεχνική ομάδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr