background img
banner
banner

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: «Δυστυχώς, πιάσαμε πάτο»

Την απόγνωση των παραγωγών της περιοχής αντικατοπτρίζει δελτίο Τύπου του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας, περιγράφοντας τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει εξαιτίας των εξευτελιστικών τιμών των αγροτικών προϊόντων. Μάλιστα, κάνει λόγο για μαρασμό, ζητώντας να δοθεί λύση άμεσα…

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο Α.Α.Σ.Α., ΄΄ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε μαρασμό! Μια από τις χειρότερες χρονιές βιώνουν οι παραγωγοί της Αιγιάλειας καθώς τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα τους έχουν φέρει σε απόγνωση . Η όποια ενίσχυση για τους σταφιδοπαραγωγους από το υπουργείο έπρεπε να φτάσει ο Ιούνιος για να πληρωθεί μαζί και η συνδεδεμένη και τα υπόλοιπα από τις ενισχύσεις και το κομφούζιο, τελευταία στιγμή! Καθυστέρηση υπάρχει επίσης στην έκδοση της κάρτας του αγρότη, παρόλο που πολλοί συναδέλφοι έχουν κάνει το ΟΣΔΕ και έχουν υποβάλει τα χαρτιά τους στις Τράπεζες, δεν μπορούν να πάρουν την κάρτα γιατί αργεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ να διασταυρώσει τα στοιχεία και να προχωρήσει η διαδικασία!΄΄.

Καταλήγοντας, η διοίκηση του Συλλόγου, επισημαίνει: ΄΄Επιτέλους, δώστε λύσεις άμεσα! Αν δεν θέλετε να δείτε ανθρώπους να πηδούν από τα μπαλκόνια! Τα χρέη αυξάνονται μέρα με την μέρα! Εφορία, Δήμος, ΔΕΥΑ, ΔΕΗ, Τράπεζες, τηλέφωνα, καύσιμα και ΕΦΚΑ σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές στα αγροτικά προϊόντα εκμηδένισαν το εισόδημα των αγροτών. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr