background img
banner
banner

Αποκαταστάθηκε η «λαβωμένη» παραλιακή πλατεία Σελιανιτίκων

ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζήτημα ολίγων ημερών ήταν, όπως αποδείχθηκε, η αποκατάσταση της παραλιακής πλατείας Σελιανιτίκων, μετά την καθίζηση που είχε υποστεί εξαιτίας της διάβρωσης. Το έργο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και ολοκληρώθηκε σε λίγα εικοσιτετράωρα, με το συνεργείο να παραδίδει την πλατεία ασφαλή στους επισκέπτες μίας εκ των πιο τουριστικών κοινοτήτων της Αιγιάλειας.

Ήταν ένα έργο που εκκρεμούσε τους τελευταίους μήνες πλην όμως οι διαδικασίες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά χρονοβόρες. Τελικώς, η «λαβωμένη» πλατεία αποκαταστάθηκε και απέκτησε την παλιά της όψη, έτοιμη να ξαναγίνει το πολυσύχναστο σημείο σε όλο το μήκος και πλάτος της. Το έργο εκτελέστηκε από ιδιωτικό συνεργείο κατόπιν ανάθεσης της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και ελέγχθηκε από τους μηχανικούς του δήμου Αιγιαλείας.

Χριστόπουλος: «Παραδίδουμε την πλατεία ασφαλή»

Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πραγματοποιήθηκε η αποκατάσταση της πλατείας Σελιανιτίκων, με την τοποθέτηση σαρζανέτ. Υπολείπεται ακόμη η εγκατάσταση των πλακών κάτι που θα γίνει εντός της εβδομάδας και πλέον τίποτα δεν θα θυμίζει τη μορφή που είχε πάρει το προηγούμενο διάστημα΄΄. Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος πρόσθεσε: ΄΄Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Κτηματική Υπηρεσία για την άριστη συνεργασία που είχαμε, τόσο για το εν λόγω έργο όσο και για άλλα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες της. Επίσης, ευχαριστούμε τους καταστηματάρχες της περιοχής. Παραδίδουμε την πλατεία ασφαλή. Γνωρίζουμε τη σημασία της καθώς φιλοξενεί πολύ κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες και έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία για τα καταστήματα και τους επισκέπτες΄΄.

Μπαίνουν και… εμπόδια σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις

Επίσης, ο αντιδήμαρχος εστίασε στις γενικότερες προσπάθειες του δήμου να παρέμβει σε σημεία όπου υπάρχει ανάγκη, λέγοντας: ΄΄Προσπαθούμε να παρέμβουμε και σε άλλες περιοχές που παρουσιάζουν παρόμοια προβλήματα, δηλαδή σχετιζόμενα με διάβρωση, πλην όμως συναντούμε αστάθμητους παράγοντες που μας εμποδίζουν. Για παράδειγμα, το ίδιο με τα Σελιανίτικα θα επιθυμούσαμε να κάνουμε και στα Διγελιώτικα αλλά δυστυχώς εκεί δεν λείπουν τα εμπόδια τα οποία πιστεύουμε όμως ότι με καλή θέληση θα ξεπεραστούν΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr