background img
banner
banner

Απορρίφθηκε η χρονική επέκταση της πεζοδρόμησης της παραλίας Άκολης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν έκανε δεκτή η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, την απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Ροδοδάφνης που ζητούσε την επέκταση του χρονικού διαστήματος της πεζοδρόμησης που εφαρμόζεται κατά τους θερινούς μήνες στην παραλία Άκολης. Ζητούσε να ισχύει από 15 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου, ενώ σήμερα ισχύει πεζοδρόμηση από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Το μέτρο προβλέπει απαγόρευση της διέλευσης των οχημάτων στην παραλιακή οδό του οικισμού Αβύθου της Δ.Κ. Ροδοδάφνης και συγκεκριμένα από την θέση «Μάτι» έως το πέρας των ορίων της Δ. Κοινότητας, για τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο κάθε έτους», ενώ από πέρυσι είχε αποφασιστεί η παράταση κατά δύο ώρες, δηλαδή έως τις 3:00π.μ., του χρονικού ορίου της πεζοδρόμησης της παραλιακή οδού, τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, τις ημέρες εορτών και αργιών, καθώς και την παραμονή αυτών, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο εκάστου έτους.

Μετά από διαλογική συζήτηση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ομόφωνα αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του Συμβουλίου της Κοινότητας Ροδοδάφνης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr