background img
banner
banner

Από την Ακράτα ξεκίνησε η πορεία ενημέρωσης στελεχών και φίλων

ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ

Την πρώτη συνάντηση με στελέχη της παράταξης από την περιοχή των πρώην δήμων Αιγείρας και Ακράτας πραγματοποίησε χθες το προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ Αχαΐας με σκοπό την ενημέρωση μελών και φίλων στην περιφέρεια.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό κατάστημα της Ακράτας, στο οποίο έδωσαν επίσης το «παρών» οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής και Χριστίνα Αλεξοπούλου, καθώς και εκπρόσωποι του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη και του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα.

Στη σύντομη εισαγωγή του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος επισήμανε ότι η ΝΔ έχει μια τριετή διακυβέρνηση επιτυχημένη, μέσα σε πολυεπίπεδες κρίσεις και συνεχείς αλλαγές του σκηνικού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σταθακάρος: ‘‘Στρατηγικός στόχος η αυτοδυναμία’’

«Καταφέραμε και διαχειριστήκαμε τις κρίσεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και είχαμε τα πιο καλά αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη, γιατί σταθήκαμε δίπλα σε όλους τους πολίτες, και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα με τον πόλεμο. Διότι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι ανθρωποκεντρική και το κράτος πρόνοιας υπάρχει για τους αδύναμους πολίτες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθακάρος.

Ξεκαθάρισε ότι στρατηγικός στόχος της ΝΔ στις επόμενες εκλογές της απλής αναλογικής ή στις μεθεπόμενες της ενισχυμένης είναι η αυτοδυναμία. «Αν δεν επιτευχθεί η αυτοδυναμία στις πρώτες εκλογές θα στραφούμε ξανά στην πηγή της δύναμής μας, τον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο δίλημμα που θα θέσει το κόμμα στις κάλπες. «Τα ερωτήματα θα τεθούν απλά και ξεκάθαρα. Η χώρα στην πιο κρίσιμη περίοδο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα προχωρήσει με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή κάποιον άλλο; Θα εμπιστευθούμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας στην ΝΔ ή σε μια άλλη πολυκομματική κυβέρνηση που θα έχει σχηματιστεί λόγω στης συγκυρίας και της στόχευσης των κομμάτων που θα συμμετάσχουν, όχι να κυβερνήσουν προς όφελος του ελληνικού λαού, όχι για να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για τη χώρα αλλά για να απομακρύνουν την ΝΔ και τον Μητσοτάκη;» διερωτήθηκε.

Καταλήγοντας τόνισε ότι για να γίνουν βήματα προόδου, απαιτείται πολιτική σταθερότητα και βεβαιότητα, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ στάθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας: «Η ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη για τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και για αυτό θα πρέπει όλα τα στελέχη μας να βρεθούν πλάι στους πολίτες. Έχουμε δε την υποχρέωση να σταθούμε απέναντι σε αυτούς που θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω, γιατί το 2019 αλλάξαμε σελίδα. Πλέον η Ελλάδα πηγαίνει μόνο μπροστά!».

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του προέδρου της ΔΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη και των βουλευτών Άγγελου Τσιγκρή και Χριστίνας Αλεξοπούλου, που μετέφεραν μηνύματα ενότητας, σύμπνοιας και αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας, όπως αυτά εκφράστηκαν στο πρόσφατο Συνέδριο του κόμματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr