background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Πήρε Ηλιόπουλο, επιστροφή Κανά, κοντά σε Λιβαθηνό

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Η διοίκηση του Α.Ο. Αιγιαλέων, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Πατρινού παίκτη Βασίλη Ηλιόπουλου, έκανε γνωστή και την επιστροφή του Βασίλη Κανά ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες – βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Λιβαθηνό, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα και ο διεθνής έμπειρος πασαδόρος!

Βασίλης Ηλιόπουλος

Βασίλης Κάνας

Ο Ηλιόπουλος είναι 26 ετών και έχει ύψος 1,86. Η συγκεκριμένη προσθήκη στο ρόστερ προσδίδει στο προπονητικό team ευελιξία, καθώς ο νέος παίκτης που ξεκίνησε από την Ολυμπιάδα Πατρών, συνέχισε στον Ερμή και έχει και προπονητική εμπειρία, μπορεί να αξιοποιηθεί στη θέση του πασαδόρου αλλά και του λίμπερο. Δεύτερο νέο πρόσωπο (σε σχέση με την περυσινή χρονιά) είναι ο Βασίλης Κανάς. Η μεγάλη επιστροφή του Πατρινού διαγώνιου στον Α.Ο. Αιγιαλέων, είναι πλέον γεγονός. Ο 35χρονος βολεϊμπολίστας αγωνίστηκε με τη φανέλα των “λιονταριών” και τη σεζόν 2019-2020 προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά του στην άνοδο και ήταν το… γούρι της ομάδας καθώς τη χρονιά εκείνη έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Έπειτα πήρε μεταγραφή για την Ολυμπιάδα Πατρών για τη “χαμένη” σεζόν λόγω Covid, και μέχρι χθες ανήκε στο δυναμικό της ομάδας του Κοροίβου Αμαλιάδας. Ο Κανάς, που ξεχωρίζει στο γήπεδο για την αντοχή και τη δύναμή του, συμφώνησε με τη διοίκηση του Α.Ο. Αιγιαλέων και επιστρέφει στην ομάδα για να ζήσει την εμπειρία της Preleague κατηγορίας ανδρών για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του.

Γιάννης Λιβαθηνός

Μία ανάσα από την επιστροφή του Γιάννη Λιβαθηνού

Το καλοκαίρι του 2018 ο ΑΟ Αιγιαλέων ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Γιάννη Λιβαθηνό, μία μεταγραφή που συζητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του βόλεϊ και ήταν από τις κορυφαίες για ομάδα Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο Έλληνας διεθνής πετοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα της ομάδας του Αιγίου για δύο σεζόν και αποτέλεσε παίκτη – πολυτέλεια για την κατηγορία. Φέτος η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του και όλα δείχνουν πως είναι κοντά σε συμφωνία. Μπορεί να έχει κλείσει τα 45 του χρόνια, αλλά στην περίπτωση του Γιάννη Λιβαθηνού, η ηλικία είναι απλά ένας…αριθμός στην ταυτότητα. Ο έμπειρος πασαδόρος έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΓΣ Λαμίας, της Ολυμπιάδας, της ΕΑΠ, της Παναχαϊκής και του Κόροιβου (πέρυσι). Έχει πραγματοποιήσει επίσημες συμμετοχές με όλες τις βαθμίδες της εθνικής ομάδας πετοσφαίρισης νέων, ενώ με την ανδρική Εθνική ομάδα έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές.

Γιάννης Χασάπης

Φάνης Δασκαλόπουλος

Φώτης Μούρτζης

Ανανέωσαν και οι Χασάπης, Φ. Δασκαλόπουλος, Μούρτζης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται και οι ανανεώσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ. Έτσι, μετά τους Κωνσταντίνο Βασιλάκο, Παναγιώτη Σαλαβασίδη και Γιώργο Σύρρο, την “σκυτάλη” πήραν τρεις ακόμη έμπειροι αθλητές που θα συνεχίσουν στον Α.Ο. Αιγιαλέων και τη νέα χρονιά.

Το νούμερο 20 του ρόστερ, από το 2019, δηλαδή ο Γιάννης Χασάπης, ανανεώνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο και για τη σεζόν που έρχεται! Η διοίκηση, σε κλίμα εμπιστοσύνης και βαθιάς εκτίμησης, συμφώνησε με τον έμπειρο κεντρικό μπλοκέρ “κλειδώνοντας” την παραμονή του για τη δεύτερη χρονιά της ανδρικής ομάδας στην Preleague.

Ο 37χρονος ακραίος Φάνης Δασκαλόπουλος θα συνεχίσει επίσης τη συνεργασία με τα “λιοντάρια” και για τη νέα σεζόν. Με το νούμερο 11, ο Φάνης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινής πορείας και τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία επιθυμούσαν να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Και με τον ικανό κεντρικό μπλοκέρ Φώτη Μούρτζη, θα συνεχιστεί η συνεργασία και για τη σεζόν 2022-23.

Ο Πατρινός παίκτης, που ανήκει στο δυναμικό της ομάδας από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, συμφώνησε με τη διοίκηση και σε λίγους μήνες θα ντυθεί και πάλι με τα χρώματα του Α.Ο. Αιγιαλέων.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr