background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Ανανέωσαν οι τρεις πρώτοι αθλητές στον Α.Ο. Αιγιαλέων

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΑΒΑΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΟΣ

Μετά την συμφωνία με τον προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο, στον Α.Ο. Αιγιαλέων ξεκίνησαν οι ανανεώσεις με τους αθλητές και όταν αυτές ολοκληρωθούν θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Αιγιώτικης ομάδας, που και τη νέα χρονιά θα πάρει μέρος στo πρωτάθλημα της preleague. Η αρχή έγινε με τον αρχηγό Κωνσταντίνο Βασιλάκο για να ακολουθήσουν ο Παναγιώτης Σαλαβασίδης με τον Γιώργο Σύρο. Τρεις από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παίκτες με μεγάλη συμβολή στις επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Βασιλάκος: “Ακόμη πιο δυνατοί τη νέα χρονιά”

Συνεργασία-μονόδρομος για άλλη μια χρονιά, για τον Α.Ο. Αιγιαλέων και τον 33χρονο (1.95) ακραίο παίκτη Κωνσταντίνο Βασιλάκο. Ο Team Captain της ανδρικής ομάδας, από το 2017 μέχρι σήμερα, τιμά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα εύκολα και στα δύσκολα, επιδεικνύοντας ζήλο, υπομονή και πάνω απ’ όλα γηπεδική ψυχραιμία.

Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά, που έχτισαν τη φιλοσοφία των λιονταριών, στο δρόμο προς την άνοδο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία εμπιστεύονται τον έμπειρο, περιζήτητο και πολύτιμο παίκτη για να κρατήσει ψηλά το ιδεώδες της ομάδας και τον καλωσορίζουν στην -ουσιαστικά 6η- αγωνιστικά 5η σεζόν που θα φοράει τη φανέλα του συλλόγου.

“ Η ανανέωση της συνεργασίας μας ουσιαστικά ήταν τυπική διαδικασία μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα και τις άριστες σχέσεις που έχω με τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟ Αιγιαλέων. Η ομάδα πιστεύω θα είναι ακόμη πιο δυνατή τη νέα χρονιά με βασικό της όπλο την ομοιογένεια, αφού θα παραμείνει ο βασικός της κορμός όπως άλλωστε γίνεται κάθε καλοκαίρι και σίγουρα θα γίνουν λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες. Εύχομαι υγεία και καλό καλοκαίρι σε όλους”, μας δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας.

Σαλαβασίδης: “Η συνέχεια θα είναι μέσα στο γήπεδο”

Από το 2019, ο ακραίος Παναγιώτης Σαλαβασίδης από το Κιλκίς είναι το σύμβολο της δύναμης των λιονταριών της Αιγιάλεισας. Από τις πρώτες του μέρες στην ομάδα στην Α2, μέχρι την άνοδο στην Preleague, η προσφορά του είναι πολύ μεγάλη στην ομάδα. Με μεγάλη χαρά η διοίκηση ανανεώνει τη συνεργασία μαζί του και για τη σεζόν 2022-23, και στηρίζεται στο πείσμα του για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας, αλλά και στον εκρηκτικό του χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει για άλλη μια χρονιά την κερκίδα, που τον έχει βάλει στην καρδιά της.

“Ευχαριστώ για άλλη μια χρονιά για την εμπιστοσύνη σας…την συνέχεια την ξέρετε, είναι για μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι υγεία να έχουμε όλοι μας, να χαρούμε αυτό που αγαπούμε και όλοι μαζί να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες”, δήλωσε ο έμπειρος παίκτης (39 χρ., 1,84).

Σύρος: “Να έχουμε υγεία και τύχη για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη”

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων το 2019 προχώρησε σε μια μεταγραφή που προσφέρει στο ρόστερ μια νότα αυθορμητισμού, εκρηκτικότητας και που ξυπνά τη δίψα για τη νίκη. Ο Γιώργος Σύρος, στη θέση του λίμπερο με θητεία και στον Παναθηναϊκό, ένας ακόμη Πατρινός παίκτης με ζηλευτή πορεία και αξεπέραστη αντοχή μέσα στο γήπεδο, συμφώνησε με τη διοίκηση και θα παραμείνει στη ζεστή αγκαλιά των λιονταριών του Αιγίου για τέταρτη ουσιαστικά χρονιά.

“Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε μια ομάδα που πλέον έχει γίνει μια οικογένεια με την όλη την σημασία της λέξης…
Δεν θα μπορούσα να βρω καταλληλότερη λέξη για το πως αισθάνομαι για αυτήν την ομάδα και την ευχαριστώ που με προτίμησε για ακόμα μια χρονιά.
Εύχομαι να έχουμε υγεία και τύχη για να ανταποδώσω έμπρακτα την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια”, τόνισε στις δηλώσεις του ο αθλητής (32 χρ., 1.83).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr