background img
banner
banner

Βράβευσαν τον Νίκο Τσιοφύλα για την προσφορά του στον στίβο

ΤΟ ΝΠΔΔ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ”

Ανάμεσα στις βραβεύσεις που έγιναν στη διάρκεια του μίτινγκ στίβου “Αιγιάλεια”, ξεχωρίζει ασφαλώς και εκείνη προς το πρόσωπο του Νίκου Τσιοφύλα. Μία βράβευση τιμής ένεκεν στον αρχιτέκτονα των αθλητικών επιτυχιών του Αθηνόδωρου, στον άνθρωπο που προσέλκυσε εκατοντάδες νέων παιδιών στο χώρο του στίβου, ενέπνευσε το “ευ αγωνίζεσθαι” και ανέδειξε το ταλέντο τους. Το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας και ο αθλητικός σύλλογος «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς, εκφράζοντας τους δημότες της Αιγιάλειας και ιδιαίτερα τους αθλητές και τις οικογένειές τους, απένειμαν την τιμητική αυτή πλακέτα στον Νίκο Τσιοφύλα, καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή στίβου, ως ένδειξη αναγνώρισης της καθοριστικής προσφοράς του στην αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού της πόλης μας και την ανάδειξη πολλών αθλητών και αθλητριών του σε πρωταγωνιστές σε πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο.

Τσιοφύλας: ‘’Είναι πηγή χαράς η αναγνώριση των προσπαθειών μου’’

“Αποτελεί μεγάλη τιμή για το πρόσωπο μου αυτή η βράβευση. Είναι πηγή χαράς η αναγνώριση των προσπαθειών μου. Ωστόσο τα όποια δικά μου επιτεύγματα στον χώρο του Αιγιώτικου στίβου οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και στους συνεργάτες μου προπονητές στον Αθηνόδωρο. Δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά χωρίς αυτούς. Σημαία μας είναι η ομαδικότητα. Το βραβείο αυτό μοιράζεται λοιπόν αναλογικά και στους συναδέλφους μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατά καιρούς συνεργάτες μου στην ομάδα του Αθηνόδωρου, και ιδιαίτερα, στον Γρηγόρη Θεοχαρόπουλο, τον Φώτη Παπαναστασόπουλο, την Κατερίνα Καρκατσέλου, την Σοφία Τρίγκα, και τον τελευταίο χρονικά στην προπονητική ομάδα μας, τον Μιχάλη Γιαννόπουλο”, δήλωσε ο κ. Τσιοφύλας, προσθέτοντας: “Ευχαριστώ ακόμη τον καθένα από τα άτομα των διοικήσεων του Αθηνόδωρου από το 2008 που ανέλαβα έως σήμερα για την συμβολή τους στην άνοδο του Αθηνόδωρου επιτελώντας μεγάλο έργο ή έστω βάζοντας μικρά λιθαράκια. Είναι πολλοί και δεν θα τους αναφέρω όλους ονομαστικά αλλά όλοι στην μεγάλη οικογένεια του Αθηνόδωρου γνωρίζουν την προσφορά του καθενός. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους γονείς που τόσα χρόνια μου εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους αθλητές μου έως σήμερα, οι οποίοι με την προσπάθεια τους να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους ταυτόχρονα συμβάλλουν στο να επιτευχθούν και οι δικοί μου προπονητικοί στόχοι. Όταν ξεκίνησα στο Αίγιο ως προπονητής το 2008 μέσα στο μυαλό μου γεννήθηκε αυτόματα μια μεγάλη φιλοδοξία: να ξεπεράσω σε κάποια χρόνια σε επιτυχίες τον προπονητή που έγραψε την ιστορία του Αιγιώτικου στίβου πριν κάποιες δεκαετίες, τον κύριο Γιάννη Χρυσανθόπουλο. Ακόμη δεν το έχω καταφέρει, αλλά ο στόχος παραμένει ενεργός”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr